Kako pravilno njegovati ruke kremom

| Beauty |

Pravilna njega ruku kremom

Jeste li ikada razmišljali koliko puta dnevno koristimo ruke?

Ruke koristimo gotovo svake sekunde. Od kućnih poslova, za rad na računalu, pa sve do onih najintimnijih trenutaka kada grlimo dijete i voljenu osobu. Ponosni smo što u kupaonici na polici vidimo kompletnu njegu za lice, od seruma, do dnevne i noćne kreme… A što je od toga namijenjeno njezi ruku? Ruke stare podjednako brzo kao i lice. Dehidriraju, pucaju, nastaju pigmentacijske mrlje te su nerijetko tema mnogih ženskih razgovora, kao i dio beauty talk-a. Stoga odgovaramo na par najčešćih pitanja.

Koliko često treba nanositi kremu za ruke?

Vjerovali ili ne, kremu za ruke treba nanositi poslije svakog pranja ruku, a dodatno i kada osjetimo da su suhe, da zatežu… Češća upotreba tijekom dana hidratizirat će kožu te dovesti do povećanja elastičnosti kože.

Kako koristiti kremu za ruke?

Kremu je najbolje nanositi na gornji dio šake (ne na dlanove) jer je na tom mjestu koža tanja i sadrži manje lojnih žlijezda, te lakše i brže upija proizvod. Zatim laganim kružnim pokretima nanositi na dlanove i nježno masirati.

Kako odabrati pravilnu kremu za ruke?

Neke se kreme vrlo teško upijaju te ostavljaju ljepljiv trag na koži. Iz tog razloga treba birati kreme koje su prirodne, kvalitetne i hidratantne.

NUXE krema za ruke

NUXE Krema za ruke i nokte na bazi meda i dragocjenih biljnih ulja, idealna je njega čak i za najoštećenije ruke. Ova legendarna krema za ruke sadrži obilje vitamina E i samo najslasnije prirodne sastojke koji djeluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tijekom cijele godine: hidratantni i obnavljajući med bagrema, hranjiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena te nezamjenjivi shea butter.