Kako postići zanimljiv look pomoću tuša

| Beauty |

Tuš za oči

Tuš za oči sastavni je dio svake ženske torbice za šminku. Eyeliner u svojoj svakodnevnoj make up rutini koristi mnogo žena. Pomoću njega žensko oko izgleda zavodljivije. Tuš nam pomaže postići mačkasti izgled oka.
S obzirom da je maku up jedan vid umjetnosti nije ni čudno kako make up svakog dana napreduje, približava se savršenstvu, ali isto tako sklon je ekspemirentiranju. Kao i sve ostalo nanošenje tuša ovih je dana postala umjetnost te klasična linija odnosno wing više nisu tako zanimljivi.
1. Double wing
Klasičan jedan wing više nije tako zanimljiv jer smo otkrili kakvu magiju na oku napravi duplo krilce. Double wing daje duplu dozu dramatičnosti. Prvo krilce odnosi se na liniju koja se povlači na godnjoj strani oka odnosno na kapku dok se drugo krilce odnosi na liniju koja se proteže na donjoj strani oka. Ova tehnika povećati će Vaše oko i napraviti wau efekt.

Tehnika double wing

2. Umjetnost tuša
Iscrtavanje tuša na kapcima zaista je postala prava umjetnost, a Vi se uz samo malo truda možete pretvoriti u pravog umjetnika. Poanta je napraviti wing koji će se onda produžiti u polukružnu liniju preko cijelog kapka. Ovakav look privući će svačiju pažnju.

Umjetnost na kapku

3. Negativ - neispunjeni wing
Iz daljine može izgledati kao najobičniji cat eye look napravlje tušem za oči, ali izbliza je jasno vidi kako su to samo konture cat eye-a, napravljene tušem, koji nije popunjen bojom. Tehnika kojom se tako nanosi tuš zove se negativ. Trokut je napravljen tako da je spojena linija tuša koja ide s donjeg kapka, s onom koja ide s gornjeg. Izgled koji ćete postići ovom tehnikom vrlo je zanimljiv i upečatljiv te, zasigurno, nećete proći nezapaženo.

Tehnika negativ