Kako postići face lifting šminkom

| Beauty |

Kako napraviti face lifting šminkom

Mnoge od nas, žena, žele izgledati mlado. Kako bi postigle mlađahan izgled mnoge žene idu pod nož. Jedan od najpopularnijih tretmana estetske kirurgije upravo je face lifting. No u slučaju da želite izgledati mlado, a niste pobornik estetske kirurgije, šminka će Vam biti sasvim dovoljna kako bi postigli efekt zategnutijeg lica.
Moda, trendovi i beauty svijet se mijenjaju iz sezone u sezonu. Tako je najnoviji trend u make up svijetu, make up look, koji postiže efekt face liftinga. Za postizanje takvog looka neće Vam biti potrebna nikakva nova šminka niti ćete na svome licu raditi nešto neuobičajeno već će samo položaj korektora, bronzera i rumenila biti drugačiji.
Ako želite postići efekt face liftinga šminkom onda je potrebno da korektor, u malo količini, nanesete u kut oka. Na vanjski dio, također ispod oka, je potrebno nanijeti korektor, u liniji, koji će pratiti liniju vašeg oka. Konturu odnosno bronzer je potrebno nanijeti na jagodičnu kost, ne ispod nje, kako smo to prije radili. Zatim slijedi rumenilo koje nanosite iznad bronzera to jest konture. Highlitera je potrebno samo malo, a njega stavljate iznad rumenila. Budući da ste bronzer nanijeli na jagodičnu kost i rumenilo i highliter će biti na višoj poziciji nego inače.
Još jedan dodatan trik, u postizanju face lift efekta šminkom, jest da kada blendate uvijek blendate prema gore odnosno da laganim i kratkim potezima sa spužvicom to jest četkicom idete prema gore.