Kako postići bushy look obrva u samo par poteza

| Beauty |

Bushy obrve

Posljednje, ali i ove sezone najveći trend u beauty i make-up svijetu jesu bushy odnosno začešljane obrve. Nakon duge vladavine pravilnih i iscrtanih obrva u modu su se vratile nešto "opušteniji" oblik obrva. Iako se mnogima upravo ovaj trend ne sviđa možemo primijetiti kako su mnogi ipak poklekli.
Brow lamination odnosno laminacija to jest podizanje obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva, a rezultati su punoća i povećani vizualni volumen obrva. Osim što mnogi kozmetički saloni nude tretman začešljavanja obrva, njega možete napraviti i kod kuće.
No budući da mnogi nisu sigurni sviđa li im se trend bushy obrva mi nudimo vrlo jednostavno rješenje. Tretman laminacije obrva nije trajan, ali učinci tretmana vide se i do šest tjedana nakon tretmana tako da smo mi, za one neodlučne, pronašli odlično rješenje kako bi vidjeli sviđaju li im se takve obrve na njima ili ne.

Bushy obrve


Ako niste sigurni želite li napraviti brow lamination tretman Essence je ponudio odličan proizvod koji daje iste rezultate kao i tretman u kozmetičkom salonu. Essence olovka s voskom za obrve idealan je proizvod ako želite začešljati svoje obrve prema gore. Budući da se vosak vrlo lako skida s proizvodima za skidanje šminke ovaj proizvod je idealan za one neodlučne u ovaj trend. S Essence olovkom s voskom za obrve vrlo je lako rukovati stoga je ovaj proizvodan idealan saveznik u postizanju bushy look-a.

Essence