Kako oživiti prirodan sjaj kože i ukloniti dehidraciju?

| Beauty |

Nakon 20 godina predvodništva na području njege i hidratacije kože, pružajući puno više od same hidratacije, Biotherm 2018. godine bilježi početak nove ere: Aquasource, njihova kultna linija proizvoda donosi dosad neviđen stupanj hidratacije i obnavljanja kože, za postizanje prirodnog sjaja u trenu. Otkrivamo tajnu koja se krije iza tri nova proizvoda ove linije: kombinacija intenzivno hidratizirajućeg lista ljekovite potočarke i Life Planktona, jedinstvenog sastojka s moćima zacjeljivanja koji pomaže u njezi i obnavljanju kože. 

Biotherm Aquasource

NEW AQUASOURCE DAILY REGENERATING MOISTURIZING GEL (novi hidratantni gel za svakodnevnu njegu i obnavljanje kože): Biothermov kultni hidratantni proizvod već 20 godina. Nova formula i jedinstvena gelasta tekstura donose obnavljajuće djelovanje i vidljiviji učinak prirodnog sjaja, 329,17 kn. 

Biotherm Aquasource

NEW AQUASOURCE AURA CONCENTRATE (koncentrat potočarke): nova dvofazna formula za normalnu do suhu kožu koja sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla. Sadrži deset puta veću koncentraciju lista ljekovite potočarke, za brzu i intenzivnu hidrataciju i sjaj, 415,37 kn. 

Biotherm Aquasource

NEW AQUASOURCE MILKY LOTION (novi losion mliječne teksture): Biothermov prvi losion mliječne teksture koji raspršuje molekule vode i uravnotežuje funkcije kože u cilju postizanja optimalne dubinske hidratacije i sjaja, 313,54 kn.

Biotherm Aquasource

Koža se korištenjem ovih proizvoda svakim danom sve više obnavlja, postaje dubinski hidratizirana i blistava. Nakon 10 dana čak i najumornija i najdehidriranija koža izgleda bolje. Preporuka iz Bitherma je da ove proizvode koristite u tri koraka, prvo koncentrat, zatim gel pa losion.

Danas vas u suradnji s Bithermom, a povodom Dana žena darujemo jednim poklon paketom koji uključuje sva tri proizvoda iz ove linije koji će jednu dobitnicu usrećiti te njenu kožu učiniti hidratiziranom i sjajnom. Sve što trebate učiniti je biti fan Wall.hr portala na Instagramu i Facebooku, lajkati post o nagradnoj igri (ili na Instagramu ili na Facebooku) te u komentarima opisati te tagirati ženu koja vam je najveći uzor kao žena. Dobitnika ćemo proglasiti slučajnim odabirom u ponedjeljak, 12. ožujka u podne dokad i traje nagradna igra. Sretno svima!