Kako osvježiti svoju makeup torbicu za jesen?

| Beauty |

Kako izgleda vaša makeup torbica za jesen?
Kako izgleda vaša makeup torbica za jesen?

 Jesen je stigla, promijenili smo garderobu i sad je vrijeme da promijenimo beauty rutinu. To uključuje i zamjenu nekih proizvoda u našoj makeup torbici. Izbacujemo staro, dodajemo novo! Ovogodišnji jesenski makeup trendovi uključuju mnogo jednostavnih i esencijalnih proizvoda koje treba dodati u svoju torbicu, ali je i dalje održati laganom i nosivom. U nastavku pročitajte kako osvježiti svoju makeup kolekciju i torbicu za jesen, koje proizvode dodati, a koje pospremiti do proljeća! 

1. Zamijenite tekući puder

S promjenom sezone dolazi i do promjena na vašoj koži. Naša prirodno sjajna koža s dolaskom hladnijih dana postaje suha i neujednačena. Odaberite tekući puder koji je više hidratizirajući kako biste održali kožu zdravom i sjajnom. 

MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i Prep+Prime Lotion
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i Prep+Prime Lotion

2. Dodajte boje

Najveća promjena u makeup trendovima ove sezone je definitivno manjak konturiranja. Umjesto brončanih, konturiranih obraza radije odaberite lijepu nijansu rumenila po svom izboru i tako dodajte zdravu boju svojem licu. 

Clinique, MAC, Essence
Clinique, MAC, Essence

3. Obrubite oči

Najlakši i najvrjedniji dodatak vašoj makeup torbici ove jeseni je jedan, jedinstveni crni eyeliner. Na modnim pistama, većina vizažista se igrala s raznolikošću klasične crne linije - stoga se upravo na ovaj način i vi trebate poigrati s vlastitim makeup lookom.

L'Oreal Super Slim Liner
L'Oreal Super Slim Liner

4. Crvena je uvijek dobar odabir

Napokon! Crveni ruž se vratio u punom sjaju. Tijekom ljeta smo se ipak vie držali neutralnih usana i sjajnih boja. Ove sezone crvene usne su poželjnije no ikad! Pronađite svoju savršenu, idealnu nijansu i ubacite je u svoju makeup torbicu. 

MAC Lipstick "Russian Red"
MAC Lipstick "Russian Red"

5. Metalik je IN

Metalik kapci su jedan od onih makeup trendova za koje možda mislite da "nije za mene", ali jednom kada isprobate ovaj look - oduševit ćete se! Odaberite jednu savršenu paletu sa svim nijansama koje vam trebaju i uvijek je nosite u svojoj makeup torbici. 

Urban Decay Naked 2
Urban Decay Naked 2