Kako oprati kosu bez vode?

| Beauty |

Vjerojatno ste se zapitali, a zašto bismo uopće prali kosu bez vode, bar vode ima napretek. No, statistika pokazuje malo drukčiju situaciju, tako je prema dostupnim podacima poznato da samo tri posto ukupne količine vode na Zemlji je svježa voda, a svega jedan posto svjetskih zaliha je prirodna i dostupna za piće.

Međutim, problemi s vodom nisu samo teoretski. Nažalost, 785 milijuna ljudi nema pristup osnovnoj pitkoj vodi, a prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije (SZO, WHO), do 2025. godine dvije trećine svjetske populacije moglo bi se suočiti s nestašicom vode.

Klorane

Otkrijte tajnu kako do čiste kose bez vode

Uz Klorane liniju suhih šampona „pranje“ kose postaje brzo, jednostavno i osvježavajuće – a sve bez vode. Jedinstvena kombinacija biljnog ekstrakta i ultra-upijajućih prirodnih prašaka čisti kosu bez primjene vode.

Ovaj nevjerojatno praktičan proizvod je apsolutni hit među šamponima. Testirani tijekom vremena i preporučeni za sve tipove kose, Klorane suhi šamponi su savršeni u različitim situacijama od mladih majki do putnika, žena, ali i muškaraca s manjkom vremena.

Jednostavno izaberite svog favorita među Klorane suhim šamponima, raspršite na kosu s udaljenosti od 15 cm, ostavite 2 minute, raščešljajte i uživajte u trenutnom osvježenju. Osim što održavaju kosu čistom te trenutačno vraćaju volumen i svježinu kosi, Klorane suhi šamponi i štede vodu - zamjenom jednog mokrog pranja kose tjedno suhim šamponom možete uštedjeti do 500 litara vode godišnje.

Uz korištenja suhih šampona, brend Klorane preporučuje još dvije jednostavne navike koje možete uvesti u svakodnevnu rutinu:

  • Zamijenite jedno tuširanje tjedno s pranjem kose nad umivaonikom kako biste godišnje uštedjeli 4000 litara nepotrebno potrošene vode.
  • Smanjite trajanje tuširanja na samo dvije i pol minute - prosječno trajanje jedne pjesme - kako biste smanjili potrošnju vode za pola.
Klorane

Klorane - suhi šampon br. 1 u Europi *

Najtraženiji proizvodi unutar KLORANE linije suhih šampona su oni sa zobi i ceramidima te koprivom. Šampon sa zobi i ceramidima nježno čisti i upija višak masnoće, znoja i mirisa na vlasištu i kosi, pružajući trenutnu svježinu i volumen. Dok je šampon s koprivom idealan za masnu kosu, pomažući u uklanjanju viška sebuma i pročišćavanju vlasišta. Ako imate tamnu kosu, KLORANE je formulirao i tonirane verzije suhih šampona sa zobi i ceramidima i koprivom.

A za one koji traže detoksikaciju i osvježenje, tu je KLORANE suhi šampon s organskom vodenom metvicom. Ova kombinacija organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja i pomaže zaštititi od budućeg onečišćenja. Bez obzira na tip kose, ovaj suhi šampon ostavlja kosu osvježenom i blistavom u samo nekoliko minuta.

Klorane suhi šamponi su više od samo proizvoda za njegu kose - oni su način života koji promiče štednju vode i očuvanje okoliša. Otkrijte prednosti ovih proizvoda i pridružite se pokretu za čistu kosu i očuvanje vodnih resursa.

KLORANE šampone inače možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online na vasezdravlje.com.