Kako održati dekolte mladim?

| Beauty |

dekolte

 Održavanje kože lica mladom posao je koji zahtjeva puno radno vrijeme, zbog čega lako zaboravimo na dio tijela koji se nalazi ispod vrata. Donosimo vam savjete s kojima ne možete pogriješiti!

Zaštitni faktor je ključ!  Koža na prsima je tanja i više suha od kože na licu, što znači da je osjetljivija na suncu. U stvari, stanje na dekolteu - koje karakteriziraju proširene žile, crvene i smeđe mrlje, crvenilo i tanka koža - ima svoje ime, poikiloderma (kronični poremećaj pigmentacije zbog izlaganja suncu). U tom slučaju, obavezno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom, koju koristite i na licu, na cijelo područje dekoltea!

Akne su normalne i izlječive! Mnoge žene imaju problema s bubuljicama, miteserima i prištićima na području prsa što ih čini nezadovoljnima i sramežljivima zbog svog izgleda. Proizvodi sa salicilnom kiselinom uklonit će mrtve stanice s površine kože i smanjiti proizvodnju sebuma. Manje invazivan, ali i dalje djelotvoran proizvod koji lako možete koristiti kod kuće je Dermalogica Clear Start Allover Toner.

dermalogica
Dermalogica Clear Start Allover Toner

Šteta nije nepopravljiva! Ako imate poikilodermu - retinol, proizvodi koji sadrže vitamin C i hijaluronska kiselina mogu napraviti ogromnu razliku. Pomoći mogu i proizvodi za učvršćivanje poprsja, poput krema i gelova, a IPL tretmani su dokazano najefektivniji pri smanjenju crvenila i pigmentacije.