Kako nositi zlatni ruž?

| Beauty |

Kako nositi zlatni ruž?
Zlatni ruž u stvari nije ovako napadan

Zlatni ruž, pitate se? Vjerujemo da čak i ako vam se sviđa, radije ćete posegnuti za nude nijansom ili klasičnim crvenim, koje zahtijevaju manje eksperimentiranja s makeupom i stoje više-manje svima. Međutim, vizažisti tvrde suprotno; U stvari je zlatni ruž sasvim siguran izbor za sve tonove kože, samo je potrebno malo hrabrosti da ga isprobate.

Svoj zlatni ruž predstavili su Burberry, Tom Ford, Dolce & Gabbana, ali i brendovi poput Bobbi Browna, čime imamo dobar predosjećaj da će ova boja uskoro postati vrlo popularna. Osim što je statement, savršena je za blagdansko razdoblje.

Vizažist Nick Barose objasnio je kako su u stvari zlatni ruževi poput highlightera ili sjajila, no više chic i manje neuredni. Oni ostavljaju lagani zlatni sjaj na vašim usnama, a možete ih nositi i samo na sredini usne kako biste dobili prividnu punoću. Savršen makeup sa zlatnim ružem bio bi onaj samo kombiniran uz smokey eye.

Možda vam zvuči neobično, no svakako isprobajte ovaj ruž prvom prilikom - često nas sasvim neočekivane stvari i najviše oduševe.

Kako nositi zlatni ruž?
Zlatni ruževi