Kako napraviti anticelulitni piling kod kuće?

| Beauty |

Premalo kretanja i previše sjedenja kod kuće može dovesti do pojave celulita pa smo pronašli recept za anticelulitni piling kojeg možete napraviti kod kuće.

S obzirom na to da trenutno ne možemo otići u kozmetički salon, pronašli smo način da se s celulitom borite u udobnosti vlastitog doma.

Jedan od trikova je anticelulitni piling kojeg je pronašla naša Ivana Mišković, a kojeg možete napraviti kod kuće te ako ga koristite svaki dan, vrlo brzo ćete vidjeti učinkovite rezultate.

Sastojci:
Pola šalice svježe mljevene kave
1 šalica ulja sjemenki grožđa
1 čajna žličica čistog ekstrakta vanilije
10 kapljica esencijalnog ulja grejpa
1 šalica smeđeg šećera

Smeđi šećer prelijte uljem sjemenki grožđa i u smjesu dodajte sve ostale sastojke. Dobro promiješajte, poklopite i pazite da smjesa ne dođe u dodir s vlagom pa izbjegavajte držanje pilinga u kupaonici.

Ako vam je piling pregrub, savjetujemo da u početku umiješate s gelom za tuširanje netom prije same masaže kako bi osjećaj pilinga bio blaži.

Kožu nakon masaže dobro hidratizirajte, a proces ponavljajte svaki dan. Ne zaboravite da su fizička aktivnost, kretanje i puno vode također odlični suputnici u borbi protiv celulita, no dok ne budete u mogućnosti baviti se fizičkom aktivnošću, poslužite se barem ovim malim trikom.