Kako najbolje organizirati svoj beauty kutak

| Beauty |

Svaka beauty ljubiteljica će se složiti s nama da je praktična organizacija esencijalna za uštedu prostora i dragocjenog vremena tijekom primjerice, vaše jutarnje rutine šminkanja. I dok su plastični ladičari obično najčešći u organizaciji beauty kutka, mi smo vam odlučili predstaviti 7 nekonvencionalnih i kreativnih načina kako organizirati svoje beauty proizvode i osvježiti prostor. U nastavku pročitajte o čemu pričamo i bacite se na posao!

1. Viseći organizator

Ovakav organizator najčešće se koristi za cipele i nakit, ali je nevjerojatno dobro rješenje za sve vaše beauty stvarčice. Napravite mjesta u vašoj sobi tako da sva rumenila, pudere, highlightere i bronzere stavite u džepove organizatora. Prozirne verzije su najbolje jer vam dozvoljavaju da imate potpuni pregled na cijelu kolekciju. Nema više mukotrpnog kopanja po torbicama.

Viseći organizator
Viseći organizator

2. Magnetizirana ploča

Ova originalna ideja dopušta vašoj kreativnoj strani da se istakne. Sve što vam treba je komad metala, dekorativni materijal, mali magneti i ljepilo. Jednom kada ju završite, biti ćete oduševljeni kako je lako i jednostavno pronaći ono što vam treba.

Magnetizirana ploča
Magnetizirana ploča

3. Polica za začine

Pokažite svoju kolekciju parfema tako da ih posložite na policu koja inače u kuhinji služi za začine. Može držati i do 12 bočica i savršeno je rješenje za sve kolekcionarke parfema. Plus: osim što ćete uštedjeti prostor, ova će polica uljepšati vaš beauty kutak.

Polica za začine
Polica za začine

4. Posudice za led

Obzirom da su tako mala, sjenila često zaboravite u cijeloj svojoj kolekciji. Pokušajte ih organizirati u posudicama za led i tako ćete ih uvijek imati na jednom mjestu. 

Posudice za led
Posudice za led

5. Držač za novine

Aparati za kosu su obično najteži za organizaciju jer bez obzira koliko se vi trudili uvijek izgledaju neuredno i zapetljano. Držač za novine dobra je ideja kako organizirati pegle za kosu, figaro i sušilo te držati ružne žice urednima. Odaberite onaj s lijepim uzorkom ili dizajnom te ga učinite i dekorativnim komadom.

Držač za novine
Držač za novine

6. Stolni organizator

Ako ste skupili pristojnu kolekciju makeup paleta, teško je uopće sjetiti se koristiti ih svakoga dana kada su sakrivene u ladicama. Stara izreka "daleko od očiju, daleko od srca", vrijedi i za beauty proizvode. Stolni organizator vam omogućuje da posložite svoje palete na jedno vidljivo mjesto i na taj način ih možete rotirati i pokazati im ljubav koju zaslužuju.

Stolni organizator
Stolni organizator

7. Polica za vino

Polica za vino je najgenijalniji način kako organizirati svoje proizvode za kosu. Idealna je za lakove za kosu, suhe šampone i maske za kosu jer savršeno drži bočice i limenke. Ako imate ekstra mjesta, možete na policu za vino posložiti i aparate za kosu.

Polica za vino
Polica za vino