Kako na najlakši način stilizirati curtain šiške

| Beauty |

Kako brzo i jednostavno stilizirati curtain šiške?

Šiške su se ove sezone vratile na velika vrata. Trenutno su upravo šiške jedna od najpopularnijih frizura. Najtrendi šiške ove sezone su one nalik na zavjesu o čemu možete pročitati ovdje.
Svi znamo kako je šiške vrlo teško održavati, a i stilizirati. Šiške se vrlo brzo maste i gube formu no mi smo vam odlučili predstaviti najbržu i najjednostavniju tehniku stiliziranja curtain šiški. Sve što vam je potrebno jest fen i mala okrugla četka.


1. Šiške je potrebno odvojiti od ostatka kose te ih pomoću okrugle četke osušiti. Sušite ih tako da fenom pušete prema gore što znači da fen morate pozicionirati ispred lica da zrak iz fena piše prema gore. Kosu konstantno "izvlačite" kako bi postigli volumen. Kosu je, također, potrebno izvlačiti pokretima prema gore.
2. Kada ste osušili šiške na ranije navedeni način potrebno ih je namotati na četku i ostaviti da se ohlade kako bi postigli dodatni volumen i postojanost.
3. Zatim je šiške potrebno namjestiti na željeni način, a ako želite postići još dugotrajniju postojanost možete ih malo nasprejati s lakom kako bi stajale točno tamo gdje vi želite.

Kako točno postići ovaj look možete pogledati ovdje.