Kako jesti poput supermodela: 5 modela o svojim dijetama

| Beauty |

Kako izgledati poput supermodela? Pitanje na koje nikad nećemo znati odgovor. Ili? Osim što su blagoslovljene ubojitom genetikom, također se moraju držati savršenih dijeta i fitness rutina. 

Zaokružili smo 5 supermodela i njihove savjete o prehrani za malo (svima potrebne) motivacije i inspiracije tijekom bikini sezone. U nastavku pročitajte kako jesti poput modela Mirande Kerr, Naomi Campbell, Kate Upton i mnogih drugih...

Naomi Campbell
Naomi Campbell

NAOMI CAMPBELL (45)

Naomi Campbell je još jedan supermodel koji je veliki fan "juicinga"! Kako je rekla Shape magazinu: "Ne vjerujem u izgladnjivanje. Nikad se nisam, niti nikad neću." Plus, Naomi priznaje kako je još više aktivna kad pazi na prehranu te ide na satove yoge i pilatesa svaki dan. Neke od njenih najdražih namirnica su vruća voda s limunom, biljni čajevi, salate s ribom ili mesom te naravno - povrtni sokovi!

MIRANDA KERR (32)

Miranda Kerr studirala je nutricionizam u New Yorku i u Australiji, iz koje je rodom - te joj je pravilna prehrana iz tog razloga jako važna. Voli losos, avokado, jaja i povrtne sokove te stavlja limun u sve - koji joj je zamjena za sol. Priznaje kako se ničega ne odriče, ali da pazi kada i koliko će pojesti. Također, nikada ne broji kalorije jer joj je glavni fokus nahraniti svoje tijelo nutrijentima.

U Elle magazinu otkrila je kako izgleda njezin tipični doručak: "Toplom vodom s limunom započinjem svaki dan jer je dobra za probavu. Zatim pijem zeleni, povrtni sok koji sama radim svakoga dana. Sadrži kelj, špinat, krastavce i celer. Nakon toga pojest ću jaja ili zobene pahuljice. Ponekad ću raditi kvinoju, ali sve ovisi koliko vremena imam. Jaja su najlakša i najbrža. Jaja i avokado. Nakon toga si napravim proteinski shake koji nosim sa sobom i pijem ga kroz cijelo jutro."

Miranda Kerr
Miranda Kerr

KATE UPTON (22)

Kate započinje svoj dan s kajganom (jedan bjelanjak, jedno cijelo jaje) i zelenim čajem. Za međuobrok jede bademe i povrtni sok. U vrijeme ručka najdraža joj je kvinoja sa grilanom piletinom i povrćem. Popodnevni međuobrok obično je proteinska pločica dok za večeru odabire japansku hranu ili salatu od kelja i lososa.

Kate Upton
Kate Upton

CANDICE SWANEPOEL (26)

Candice jede sve što hoće, ali mora biti zdravo - misli o vitaminima i nutrijentima koje hrana sadrži te što čini za njeno tijelo. Brine se o količini proteina, ugljikohidrata, dobrih šećera i masti koje sadrži. Avokado joj je jedna od najdražih namirnica u kuhinji.

Ujutro uživa u kavi i proteinskom shakeu te voli veliki doručak s jajima, slaninom i kroasanima. Za ručak bira salatu s piletinom i kvinojom - jer su joj proteini jako važni. U vrijeme večere sluša svoje tijelo i jede ono što osjeća da joj tog dana fali - bilo da se radi o tjestenini ili proteinima. Također, ponekad se počasti čokoladom ili keksima, ali nikada ne pretjeruje. Uzet će komadić koji ju zadovolji, ali neće se stalno vraćati po još.

@angelcandices
@angelcandices

JOAN SMALLS (26)

Za Joan je najveći problem pravilno kontroliranje porcija. Ima tendenciju da jede puno i u nepravilnim razmacima pa često vodi "dnevnik prehrane" kako bi držala pod kontrolom unos hrane u organizam. Plus: počela je piti zelene sokove koji sadrže puno povrća!

Joan Smalls
Joan Smalls