Kako je Blake Lively gotovo uvjerila obožavatelje da je odrezala svoje prepoznatljive uvojke

| Beauty |

Baš kada su pomislili kako se talentirana glumica riješila svog prepoznatljivog znaka, duge plave kose, Blake i njen stilist Rod Ortega otkrili su kako je sve to iluzija za koju su zaslužne spretne ruke.

Prije nekoliko dana gotovo su svi mediji prenijeli fotografiju glumice Blake Lively s novom frizurom, puno kraćom nego što smo naviknuli gledati na lijepoj glumici. Baš kada su pomislili kako se talentirana glumica riješila svog prepoznatljivog znaka, duge plave kose, Blake i njen stilist Rod Ortega otkrili su kako je sve to iluzija za koju su zaslužne spretne ruke.

Ovo nije prvi put da je neka zvijezda uz pomoć frizera navele svoje obožavatelje da pomisle da su skratile kosu, nedavno je to bio slučaj i s Amal Clooney.
Ako imate dugu kosu,a želite provjeriti kako bi vam pristajala kratka kosa pogledajte video i na kratko svoju dugu kosu pretvorite u bob ili lob frizuru. Osim toga, uz malo vježbe i spretnosti možete postati iskusni u pravljenju ovakve frizure, pa ako vam se sviđa kako vam stoji, a ipak niste još spremi odrezati svoju dugu kosu, povremeno možete napraviti ovakvu frizuru. 

Great Gatsby Faux Bob || 1920s Inspired Hair