Kako izgledati odmorno i svježe (čak i kad to niste!)

| Beauty |

Kako do odmorne i svježe kože - čak i nakon malo sna?
Kako do odmorne i svježe kože - čak i nakon malo sna?

 Kada dobivate jako malo sna, to se prvo odražava na vašoj koži lica. Tamni krugovi ispod očiju, umorna, siva koža, podočnjaci i bubuljice samo su neki od znakova upozorenja koje vam koža šalje. Ali prije nego posegnete za snooze tipkom (ili ekstra dozom kofeina), poslušajte naše savjete kako izgledati svježe i odmorno - čak i ako vaše zijevanje govori suprotno!

U nastavku pročitajte 8 savjeta i proizvoda koji će vam pomoći u postizanju odmornog izgleda kože - i to cijeli radni dan.

1. Priuštite svojoj koži kratku masažu

Ako želite započeti jutro kako spada, masaže lica najbolji su stimulatori za brzinsko "buđenje" kože. Tehnikom laganog tapkanja prstima po koži dajete joj potrebnu stimulaciju te istovremeno stvarate sjaj koji ne možete dobiti običnim kremama i puderima. Kako biste što bolje iskoristili ovu tehniku, uzmite svoj serum ili hidratantnu kremu i tapkajućim pokretima ju nanesite na cijelo lice. 

2. Sakrijte tamne krugove

Korektori prave nevjerojatnu razliku na području ispod očiju! Kako biste u trenu sakrili tamne krugove koji su se pojavili kao "kazna" za prekratak san, preporučujemo Bobbi Brown korektor koji će vam postati pravi spasitelj u nevolji.

3. Dodajte licu malo svježine

Giorgio Armani Luminessence CC Color Control Bright Moisturizer SPF 35 savršen je za sva neispavana jutra! Osvježit će vaše umorno lice s antioksidansima koji usavršavaju izgled kože.

4. Sjajna koža = odmorna koža

Highlighteri i iluminatori ključni su u postizanju odmornog izgleda. Kako biste u sekundi postigli sjajni izgled kože, uzmite Cliniqueov Up-Lighting Liquid Illuminator i gledajte čaroliju na svojoj koži.

5. Jutarnje čišćenje lica

Ako umivanje hladnom vodom nije dovoljno za jutarnje razbuđivanje, dodajte čistač lica vašoj jutarnjoj rutini. Mi volimo Clean&Clear čistač koji daje našoj koži i osjetilima svu potrebnu energiju.

6. Brzinsko rješenje

Dajte svojoj koži malo snage uz La Prairie Cellular Energizing Body Spray, koji djeluje tako da pomlađuje umornu kožu već od prve aplikacije!

7. Usmjerite pažnju na usne

Snažne, jarke boje na usnama svakako će odvratiti pažnju od vaših umornih očiju. Nama se jako sviđa Armani Rouge Ecstasy u nijansi "Maharaja" kojim usne izgledaju apsolutno savršeno.  

8. Noćni spasitelj 

Noćni beauty proizvodi čine čuda za sve koji pate od nesanica! Kako biste unaprijed pobijedili umor kože, probajte novi Estée Lauder Nutritious Vitality8 Night Radiant Overnight Detox Concentrate i iskoristite sve vitamine i nutrijente u svoju korist.