Kako izgleda beauty rutina Reese Witherspoon?

| Beauty |

Instagram/@reesewitherspoon

Reese Witherspoon žena je za koju se smatra da s godinama ne stari.

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda njezina skincare rutina?

Pa, nedavno je na svom Instagram profilu, u sklopu Instagram TV-a, izbacila video o tome kako brine o koži svoga lica prije spavanja.

Žene u 43. godini,a i one mlađe često koriste niz skincare proizvoda kako bi održale svoju kožu mladolikom. Zato je skoro nevjerojatno da se njezina noćna skincare rutina sastoji od samo tri koraka. Iako biste mogli pomisliti da Reese provodi složenu rutinu s dvoznamenkastim koracima i posebnim proizvodima, njezino je mišljenje da su jednostavnost i kvaliteta proizvoda ključ.

Video koji je snimila u svom kućnom bijelom ogrtaču možete pogledati na njezinom profilu, a u nastavku možete pročitati kako izgleda skincare rutina Reese Witherspoon.

1.korak: čišćenje

Koristila je Elizabeth Arden Ceramide sredstvo za čišćenje u obliku ulja, Witherspoon je, inače, ambasador te marke, kako bi uklonila bilo kakvu šminku s kože prije upotrebe proizvoda za obnavljanje kože.

Uljna sredstva za čišćenje lica odličan su prvi korak jer pomažu u razgradnji nečistoća i uklanjanju prljavštine, viška ulja i šminke bez uklanjaju prirodnu vlagu kože. 

2.korak: masaža

Masaža lica može se činiti kao nekonvencionalan ili nepotreban korak, ali stručnjaci kažu da upotreba valjka za lice privremeno smanjuje natečenost i vrećice oko očiju . Kako bi koža izgledala mladoliko i bujno, morate održavati dobar protok krvi, a za to služe aparati za masažu lica koje koristi i Witherspoon.

3.korak: piling

Nakon brze masaže, glumica je isprala lice toplom vodom i prešla na treći korak- kućni kemijski piling. Također je koristila proizvod marke Elizabeth Arden  koji je, zapravo, tretmana s jakim aktivnim sastojcima kao što su mliječna kiselina i glukonolakton koje promiču promet stanica i ostavljaju kožu sjajnom i poliranom.

Nakon što je nanijela piling spomenula je posljednji korak, koji nažalost nije pokazala na kameri, ali radi se o svima poznatoj hidratantnoj kremi koja je neizostavan korak skincare rutine svake žene koja brine o svome licu.