Kako isfurati 4 najveća jesenska makeup trenda?

| Beauty |

4 najveća jesenska makeup trenda
4 najveća jesenska makeup trenda

 Iako nam to teško pada, krajnje je vrijeme da se s bronzera i "morske" kose prebacimo na mat izgled kože i nešto zagasitije tonove. Danas donosimo 4 najveća jesenska makeup trenda te jednostavne i brze savjete kako ih sami možete postići. Kako se čini, ove jeseni trebamo nanositi našu najdražu nijansu za konturiranje - na kapke! Zaintrigirali smo vas? U nastavku slijedi objašnjenje - pročitajte kako isfurati 4 najveća jesenska makeup trenda...

1. Kombinacija crnog eyelinera i nude usana

Čim stigne jesen, stiže i kombinacija crnog eyelinera i nude usana, ali ove godine u nešto drugačijoj varijanti. Umjesto definirane i oštre linije tuša, odaberite nešto "razmazaniji" look. Najlakše ga je postići tako da nanesete eyeliner u gelu što bliže korijenu trepavica i lagano ga četkicom razmažete - za nešto nježniji i suptilniji smoky eye efekt. Neće izgledati tako strogo na vašem licu i postići ćete puno prirodniji izgled. Što se tiče nude usana: birajte jednu nijansu svjetliji ton od prirodne nijanse vaših usana jer će izgledati najbolje na vašoj koži. 

2. Luminozna koža

Svima nam je već puna kapa slušanja o "no makeup, makeup looku", ali moramo vam reći - ovaj trend će još dugo ostati popularan! Jesenska verzija prirodne kože je nešto manje sjajna i više je na onoj luminoznijoj strani. Ako vam koža prirodno ne sjaji, ne morate nanositi tekući puder na cijelo lice. Umjesto toga odaberite pigmentirani highlighter-korektor koji ćete potom nanijeti samo na mjesta na kojima vam je baš jako potreban. Počnite s obrazima i T-zonom, jer su to ženama najproblematičnija područja na licu. 

3. Velike i guste obrve

Guste obrve još uvijek su jedan od najvećih makeup trendova, upravo zahvaljujući Cari Delevingne. Pronađite olovku za obrve koja vam bojom i teksturom najviše odgovara te ih popunite nježnim pokretima. Djevojke koje žele postići izgled punijih obrva pri popunjavanju istih trebaju gotovo crtati dlačice na mjestima gdje ih manjka umjesto grubo iscrtavati ravne linije.

4. Rock-chic smokey eye

Jesenska varijanta klasičnog smokey eye looka više je smeđa nego crna i više "razmazana" nego savršena. Pokušajte koristiti proizvode kojima konturirate kao sjenilo. Bilo da koristite kremaste ili proizvode u prahu, isto je. Nanesite proizvod oko linije oka i nježno ga izblendajte prstima - brzo i jednostavno ćete postići moderan i cool smoky eye.