Kako imati savršene obrve bez odlaska u kozmetički salon?

| Beauty |

Svima nam se nekad dogodilo da smo pretjerali s čupanjem obrva i onda nismo znali kako popraviti novonastalu situaciju, a posebice je to problem kada nismo u mogućnosti otići u kozmetički salon.

Teško je biti sam svoj majstor, posebice kad su u pitanju obrve koje su jedno od najsosjetljivijih područja za urediti ako nemamo pomoć stručnjaka. No, za svaki problem postoji rješenje pa tako i za previše počupane obrve.

U nastavku vam donosimo 3 kućna trika da svoje obrve dovedete u red.

Probajte serum za rast
Serum za rast će osnažiti folikule i rast obrva tako što će potaknuti cirkulaciju, a istovremeno regenerirati i osnažiti postojeće dlačice. Sa serumom trebate biti uporni i imati na umu da ćete prave rezultate vidjeti nakon 6 do 8 tjedana.

Počešljajte obrve
Najjednostavnija stvar koju možete napraviti je počešljati obrve u smjeru rasta. Zaboravite kako inače obrve češljamo prema gore, umjesto toga četkicom ih začešljajte preko područja kojem nedostaje dlaka.

Obojajte ih
Bojanje obrva u barem jednu tamniju nijansu dodat će iluziju punoće. Možete otići kod profesionalca da to uradi za vas ili (za nešto hrabrije) kupiti set za bojanje obrva kod kuće.