Kako imati glatku i čvrstu kožu?

| Beauty |

Instagram/ @kylieskin

Već ste zasigurno puno puta čuli ili pročitali kako je koža naš najveći organ. A ipak je to i organ koji često znamo zanemariti ili zapostaviti, što nikako nije poželjno pa vam donosimo 3 stvari kojima ćete na prirodan način postići glatku i čvrstu kožu.

Većina nas potroši gomilu novca na skupe kozmetičke preparate jer smo uvjerene da nam je baš taj proizvod potreban za našu kožu.  No, za njegovanu kožu su važni i neki drugi faktori.

Donosimo vam 3 stvari koje su neophodne našoj koži kako bi bila zdrava i lijepa:

Voda
Sigurno ste dosad bezbroj puta čuli kako je voda je neophodna zdravlje vaše kože, ali nažalost mnogi od nas to često zaboravljaju. Kožu moramo redovito hidrirati jer voda pruža sjaj, glatkoću i zdravlje koži. Podsjetite sami sebe da svakoga dana u svoj organizam unesete barem dvije litre vode, hidrirajte kožu i napunite tkiva.

Opuštanje
Jedna od najvažnijij stvari koje vaša koža treba je malo vremena za opuštanje. Stalna opterećenost može ostaviti grube tragove na vašoj koži. Nedostatak sna, umor i stres se primijete na koži. Naspavajte se i odmorite pa će vaša koža biti mekša, opuštenija i duboko zahvalna.

Vježbanje
Možda ne mislite da vježbanje ima bilo kakve veze s vašom kožom, ali griješite. Dobar trening, održavanje forme i stalna fizička aktivnost daju vašoj koži zdrav i blistav sjaj. Nemojte zaboraviti da je koža ogledalo njege i zdravog života.