Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?

| Beauty |

Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?
Evo kako dobiti i zadržati prekrasan preplanuli ten!

Iako nam vrijeme i ne ide na ruku pa je ponekad gotovo i nemoguće vidjeti sunce kamoli dobiti odličnu preplanulu put, držimo „fige“ da će lijepo vrijeme ipak doći na vrata. Preplanulu put obožavamo jer ima puno prednosti: Izgledamo mršavije, nepravilnosti se manje vide, sunce i sol isušuju prištiće pa nam je samim time ten bolji, dlačice postaju svjetlije i nekako kao da nam sve bolje stoji. Također, sunce posvijetli kosu na jedinstven način što je savršeno, a i šminkanje je znatno kraće – malo maskare i neki jarki ruž i spreme smo pokoriti klub!

Za vas smo pripremili nekoliko koraka do savršeno-preplanulog tena kao i savjete kako dobivenu boju što dulje zadržati:

- Prije izlaganja suncu jako je važno napraviti dobar piling kako bi jednako potamnili i izbjegli bilo kakve flekice. Piling će također pomoći i prije depilacije jer se dlačice neće upaliti.

- Ukoliko ste svjetlije puti savjetujemo kontinuiranu zaštitu visokim faktorom a i svima ostalima barem tijekom prvih izlaganja suncu. Također je važno da lice što manje izlažete suncu ili ga barem zaštitite visokim faktorom jer je vrlo osjetljivo.

Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?
Koristite se malim trikovima kako biste potamnili brže

- Tržište je prepuno različitih pekmeza i sličnih preparata za brže tamnjenje koji su odlični, ali za vas imamo puno jeftiniji, jednostavniji i efikasniji recept: Maslinovo ulje, limun, naribana mrkva i malo ružmarina da i miris bude neodoljiv. Ovo je dobitna kombinacija za tamnjenje!

- Nakon izlaganja suncu nahranite kožu losionom – po mogućnosti za poslije sunčanja.

- Savjetujemo i da nakon tuširanja umjesto trljanja ručnikom rađe „tapkate“ kako bi boja što dulje ostala.

- Ako slučajno izgorite: uzmite jogurt iz frižidera i namažite ga. Osim što će ublažiti opekline i hidratizirati kožu ujedno će vas i rashladiti

Za vas imamo i extra trik koji obožavamo! Ako želite posvijetliti kosu bez hidrogena, frizera, nego prirodno i spontano - uzmite limun i s njim povlačite pramenove po kosi i sušite ju na suncu. Posvijetljena kosa će samo naglasiti Vašu preplanulu put i dati taj „J.Lo Glow“.

Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?
Zadržite preplanuo ten i nakon godišnjeg odmora