Kako do izduženih, podignutih i uvijenih trepavica o kojima ste oduvijek sanjali?

| Beauty |

Maybelline New York predstavlja novu The Falsies Lash Lift maskaru za povećanje volumena!

Dvostruko zakrivljena četkica za podizanje trepavica i formula postojana tijekom cijelog dana donose vam salon efekt u jednom pakiranju!

Oduvijek ste sanjali o izduženim, podignutim i uvijenim trepavicama kao iz salona?

Pripremite se za pitanje „gdje si radila trepavice“!

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara za volumen izdužuje, podiže i uvija trepavice te pruža učinak podignutih trepavica kao iz salona u bočici maskare!

No, to nisu jedine novosti iz Maybelline New York-a.

Naime, u prodaju dolazi i novi tuš za oči - Hyper easy eyeliner, koji pruža intenzivno crnu boju te traje do 24 sata, a fantastični fleksibilni vrh četkice pruža maksimalnu kontrolu, lagano se nanosi te prilagođava vašem oku.

Također, tu nam je i Maybelline New York Brow Ultra Slim Defining olovka za obrve koja pruža ultra precizne linije koje nalikuju pravim dlačicama čime se postiže prirodan izgled obrva te omogućava lagano nanošenje pomoću 1,5 milimetra tankog i preciznog vrha, a dostupna je u 3 nijanse.

Maybelline New York Superstay Matte Ink ruž za usne jedan je od najtraženijih tekućih ruževa na tržištu, koji je trenutno dostupan u 15 nijansi, a sada nam dolaze i 4 dodatne nijanse u sklopu Pinks kolekcije. 

Osim mat ruževa tu su nam i Maybelline New York Color Sensational ruževi za usne kreirani za svaku od nas i trenutno dostupni u 18 nijansi te 4 nove nijanse, senzacionalne na svakoj od nas.

Nove Maybelline New York proizvode možete potražiti u svim drogerijama po sljedećim cijenama:

Falsies Lash Lift mascara - 72,90 kn

Hyper easy eyeliner - 65,90 kn

Brow Ultra Slim Defining olovka za obrve - 56,90 kn

Superstay Matte Ink ruž za usne - 74,90 kn

Color Sensational ruž za usne- 54,90 kn