Kako do 5 puta većih usana u samo 20-ak sekundi?

| Beauty |

Hello Beuty Full lips

Jeste li do sada na društvenim mrežama vidjeli plastični proizvod koji djeluje kao povečivać usana? Ovaj potpuno novi proizvod od sada je dostupan na hrvatskom tržištu. Riječ je o novom beauty pomagalu koje je istovremeno jednostavan i praktičan za korištenje, jeftin i bezbolan, a u svega nekoliko sekundi čini usne ljepšima i punijima. Efekt koji postiže mogu biti i do 5 puta veće usne.

Hello Beuty Full lips

Razne inačice povečivaća usana već su duže vrijeme jedan od glavnih beauty hitova u svijetu i efikasan trik za brzo i prirodno povećanje usana. Povečivać usana nastao je od strane hrvatskog brenda Hello Beauty čiji je dizajn i dodatno patentiran. Hello Beauty Full Lips dizajnirani je model 2 u1, ovisno o anatomiji usana. To znači da ima dva otvora, veći i manji, pa je prilagodljiv svakoj veličini usana.

Hello Beuty Full lips

Funkcionira na principu vakuma. Povečivać usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine. Primijenjuje se tako da se  povečivać usana drži do primjerice 20-tak sekundi na usnama uz nekoliko uzastopnih ponavljanja dok se ne postigne željeni efekt. Može se koristiti na više načina – ili za povećanje obje usne, ili za povećanje samo donje ili samo gornje usne ili za stvaranje posebnog oblika usana.

Njegova primjena je u potpunosti prirodna i ne stvara nelagodu. Proizvod je napravljen od plastike, dermatološki je testiran i antialergijski. Ne preporuča se njegovo korištenje na usnama koje imaju filere ili koje su kirurški tretirane.

Hello Beuty Full lips

Može se upotrebljavati svakodnevno ili u posebnim prilikama, a njegovo pakiranje je dovoljno praktično i maleno da se može nositi posvuda, pa stane u svaku žensku torbicu.  Uz pakiranje dobiva se i posebna vrećica, te je na taj način njegova primjena i higijenska. Održavanje Hello Beauty Full Lips povečivaća usana je također jednostavno – dovoljno ga je nakon korištenja isprati vodom ili micelarnom otopinom. Hello Beauty Full Lips dostupan je u svim Bipa prodavaonicama po cijeni od 129,90 kn.