Kako da vaša koža bude zdrava i blistava?

| Beauty |

Svjež, blistav ten ne samo da izgleda lijepo, već može činiti vašu kožu zdravijom i mlađom. 

Ovih dana, glowy izgledje ono što svi želimo, ali stvarnost suvremenog života, stresa na radnom mjestu i onečišćenja kože često stoje na putu do savršeno svježe kože.

Srećom, postoje mnogi preparati koji vam mogu pomoći postići takav look.

Kako postići da vaša koža, uz šminku, izgleda potpuno prirodno?

Jasno je da sama koža ispod mora biti u vrhunskom stanju zato veliku pozornost valja obratiti na svakodnevni skincare. Nemojte preskakati niti jedan korak u svojoj beauty rutini. Zaštita od sunca, posvjetljivanje vitaminom C i retinol koji obnavlja stanice temeljni su elementi svake učinkovite beauty rutine.

Dosljednost u beauty režimu ključna je za lijepu kožu, ali i sama priprema, u slučaju da se odlučite nositi šminku, igra veliku ulogu. Čišćenje i hidratacija najvažniji su korak u stvaranju sjajne podloge. Prije nanošenja šminke kružnim pokretima umasirajte hidratantnu kremu te tako stimulirajte protok krvi vašeg lica.

Nikako ne koristite teške tekuće pudere. Opredijelite se za pudere na vodenoj bazi koji u sebi sadrže mikrokapljice pigmenata koji se stapaju u dodir s kožom. Takvi puderi ponašaju se poput druge kože te vašem licu dopuštaju da propusti vlastiti sjaj.

Na kraju, nikako nemojte nanijeti jedan debeli sloj šminke na lice. Postepeno nanosite lagane slojeve dok ne postignete prekrivnu moć kojoj težite. Laganim dodirom nanesite malo highlightera naglašavajući najisturenije dijelove vašega lica te ga ublendajte s rumenilom kako bi dobili što prirodniji look.