Otkrivena tajna za brzo postizanje brončanog tena!

Kako brzo i jednostavno do savršene preplanulosti?

| Beauty |

Preplanulost

Ljeto je već odavno počelo, a vi još uvijek niste zadovoljni svojom bojom tena? Ne brinite, imate još dovoljno vremena kako bi dobili savršenu brončanu put. Donosimo Vam jednostavne i brze trikove uz koje za čas možete potamnjeti i osjećati se bolje uz novi preplanuli ten.

Pripremite kožu na sunčanje!

Pravilna prehrana je neophodna kada je riječ o pripremi kože za sunce. Svakako povećajte unos namjernica koja imaju visoku razinu betakarotena, kao što su primjerice breskve, lubenica, nektarine, rajčice, mrkva. Beta karoten je provitamin koji se u organizmu pretvara u vitamin A te štiti epitel kože i služnice.

Koristite preparate za brzo postizanje preplanule puti!

Korištenje proizvoda za ubrzano tamnjenje kao što su razna kozmetička ulja, maslaci i marmelade je puno zdravije i učinkovitije od običnih ulja kao što je primjerice maslinovo ulje. Savjetujemo vam korištenje Afroditine Marmelade za brzo postizanje preplanule put oko koje je prošle godine vladala prava euforija. Hranjiva krema koja pruža bržu i intenzivniju preplanulost kože bez zaštitnog faktora oduševila je i osvojila praktički sve koji su je isprobali. Ne samo da koži pomaže do brže i intenzivnije preplanulosti nego istovremeno pruža i osjećaj njegovane kože te joj daruje prekrasan sjaj, a dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Napominjemo kako proizvod ne pruža UV-zaštitu jer ne sadrži UV-filtere.

Zabljesnite na plaži!

Iz Kozmetike Afrodita ovog ljeta stiže »novi hit«: MARMELADA suho ulje sa šljokicama koje pomoću uljnog kompleksa iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato hidratizira, hrani, njeguje te naravno pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Za sve one koji žele svoju preplanulost što više istaknuti u Afroditinu MARMELADu suho ulje dodane su šljokice koje će vašoj koži pružiti lijepi sjaj. Ovo suho ulje sa šljokicama pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Dragocjeni uljni kompleks iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato njeguje, hrani i hidratizira. Naglašavamo kako ovaj proizvod ne štiti od UV-zraka te nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Jednostavno se nanosi, prije i tijekom sunčanja proizvod samo raspršite na željena područja kože. Ovaj jedinstven proizvod, kao i mnoge druge Afroditine proizvode za nezaboravno ljeto, potražite na webshop.afroditacosmetics.com.

Sunčajte se zdravo!

Ako želite postići ali i očuvati dugotrajnu brončanu put ne smijete izgorjeti na suncu. Sunčanje svakako treba biti umjereno kako bi bezbrižno uživali u ljetu sa zavidnom preplanulom kožom.

Wall.hr i Afrodita nagrađuju tri čitatelja s dvije Afrodita marmelade kako bi ovo ljeto uživali u dugotrajno preplanulom tenu. Sve što trebate je lajkati članak te u komentare odgovoriti na naše nagradno pitanje:

Koji su glavni prirodni sastojci dragocjenog uljnog kompleksa koji bogato njeguje, hrani i hidratizira kožu?

Pobjednika proglašavamo 1. kolovoza. Sretno!