Kaftan studio predstavio nove IT jakne

| Beauty |

Kaftan studio - IT jakne

IT jakne su dio stalne postavke Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa njihove izrade

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista. IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper's Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni brand iz susjedstva je "fur free" modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno.  Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela sa pepito i leopard uzorkom.

Kaftan studio - IT jakne
Kaftan studio - IT jakne

S obzirom da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT! 

Photo and Video: Edvin Kalić

Art Direction: Kaftan studio

Model: Iman Cukojević

Styling: Lejla Graho

MakeUp: Maja K. Talović

Hair: Meliha H. Višća