Jesu li puderi za tijelo potrebni?

| Beauty |

Instagram/@kkwbeauty

Mnogi od Vas su se nekada susreli s nesavršenostima na koži lica i tijela.

Ožiljke, kapilare, crvenilo i tamne mrlje želimo sakriti i učiniti ten savršenim. Postoje mnogi puderi i korektori koji prekrivaju nesavršenosti lica, no jeste li ikada čuli za dekorativnu kozmetiku, odnosno pudere za tijelo?

Tekuće podloge za prekrivanje većih nesavršenosti poput proširenih vena, kapilara, ožiljka i strija postaju sve popularnije u beauty svijetu. Puderi za tijelo već su dugi niz godina mala tajna celebrity vizažista koji tijela svojih klijentica mažu prekrivaju šminkom kako bi dobili besprijekoran look. Sakrivanje nedostataka, zaglađivanje i dodavanje svjetlosti na udove postalo je uobičajen postupak prije izlaska na crveni tepih. No, je li vam to potrebno u svakodnevnom životu?

Može zvučati nepotrebno, ali malo ciljane završne obrade kože može pomoći da se izgladite nepravilnosti i postignete ravnomjerniju završna obrada kože tijela koja će istaknuti vašu ljetnu preplanulost. Uostalom, uz pomoć pudera za tijelo možete i na nekoliko sati „odglumiti“ preplanulost za neki važan događaj poput vjenčanja ili nekog bitnog večernjeg izlaska.

Prije nego li počnete nanositi puder za tijelo, važno je napraviti piling cijelog tijela i pobrinuti se da je vaša koža hidrirana i glatka kako bi se puder ravnomjerno nanio.

Dakle, puderi za tijelo nisu potrebni za svakodnevnu upotrebu, ali kada vam je potreban onaj final touch za neku posebnu priliku iskoristite čari ovog proizvoda.