Jeste li znali da i ovako možete koristiti deodorant?

| Beauty |

Jeste li znali da i ovako možete koristiti deodorant?

 Znamo da obavljate milijun stvari u danu i da pritom želite uvijek ostati svježi i mirisni. Također, do sad ste sigurno naučili i da se dezodorans stavlja prije spavanja (ako niste, sad znate). Ali jeste li znali da možete nositi dezodorans i na nekim drugim mjestima na tijelu? U nastavku pročitajte 3 zanimljiva prijedloga za korištenje antiperspiranta koji ne uključuju područje ispod ruku. 

KAKO BI VAM SE LICE MANJE SJAJILO

Prstima lagano utapkajte malo svog uobičajenog dezodoransa na područje obraza, nosa, čela,...i bilo kojeg područja koje vam se inače brzo masti i sjaji. Ista formula koja čini vaše pazuhe suhima i mirisnima pomoći će vam i u kontroliranju ulja na licu. Naravno da UVIJEK morate koristiti dezodoranse bez aluminija, a ako koristite neke prirodne antiperspirante koji sadrže mineralne soli - također ćete očistiti akne i eventualne prištiće. 

@amyschumer
@amyschumer

DA IZBJEGNETE "TRLJANJE" BEDARA

Hvala ti Amy Schumer jer si nam otkrila ovaj trik. Sljedećeg puta kada nosite usku suknju ili haljinicu na gole noge, nanesite deodorant na područje bedara kako bi spriječili neugodno "trljanje" koje se može dogoditi. Genijalno, zar ne?

DA SPRIJEČITE NASTANAK ŽULJEVA

Utrljajte dezodorans na pete (ili bilo gdje drugdje na stopalu) kako biste spriječili nastanak žuljeva. On služi gotovo kao flaster u spreju koji sprječava trenje kože o cipelu, a svježi miris koji ostavlja također nije naodmet.