Jeste li već otkrili senzacionalnu beauty liniju No.1 de Chanel?

| Beauty |

Chanel serum

Kuća Chanel nedavno je lansiranjem svoje je N°1 de Chanel linijom otvarila novo poglavlje svoje ekološki odgovorne, holističke strategije. Ova anti-aging beauty linija formulirana je s ekstraktom crvene kamelije i komunicira inovativan i održiv pristup ljepoti. Linija kombinira njegu kože i make-up i tako čuva blistavost kože s izvora vitalnosti. U srcu njegovih inovativnih formula nalazi se kamelija, amblematični cvijet Gabrielle Chanel.

Chanel combo lip balm

Inspiracija iz prirode nije nešto što se može improvizirati. Kreiranjem N°5, CHANEL je 100 godina gradio jedinstvenu stručnost u uzgoju cvijeća, ključnim sirovinama u svojim parfemima. Tako na jugozapadu Francuske, u srcu sela Gaujacq, CHANEL od 1998. vodi projekt zavidnih razmjera koji se vrti oko kamelije, omiljenog cvijeta Mademoiselle Chanel. Projekt je osnovan u suradnji s Jeanom Thobyjem, međunarodnim stručnjakom za kameliju, koji već nekoliko desetljeća njeguje bajkoviti botanički zimski vrt u ovom malom selu u pokrajini Landes. Posvećen očuvanju biljaka, vrt sadrži preko 2.000 sorti kamelije prikupljenih diljem svijeta.

Ovaj vrlo nježan cvijet zapravo pokazuje svu moć prirode, jer ni voda ni hladnoća ne utječu ni najmanje na njezine latice. Sa svojim zimskim cvjetanjem i zimzelenim lišćem, ova biljka je izvanredna na više načina i pravo je botaničko blago. U srcu svojih latica sadrži koncentraciju protokatehinske kiseline, moćne molekule kojadosad nije viđena u kamelijama koje su analizirali CHANEL znanstvenici. Ovaj cvijet može pomoći u zaštiti vitalnosti kože rješavanjem prve faze starenja kože.

Chanel revitalizirajući serum

Lijepa koža je koža čije stanične funkcije rade punim kapacitetom, a na njezinu kvalitetu utječe protok vremena, te brojni agresori uzrokovani urbanim okruženjem. Zbog stresa, ultraljubičastih zraka i zagađenja, stanice kože postupno gube vitalnost i pojavljuju se znakovi starosti. CHANEL istraživanje primijetilo je da oštećenja uzrokovana unutarnjim i vanjskim agresorima akumuliranim u srcu stanica, ubrzavaju ulazak tih stanica u proces starenja. One remete nesmetano funkcioniranje ostalih aktivnih stanica, što se očituje pojavom znakova starosti. U okviru navedenog programa istraživanja o starenju kože poslužili su se i modelima koji su reproducirali različite faze starenja i testirali učinkovitost najperspektivnijih sastojaka.

Rezultati dobiveni s ekstraktom crvene kamelije bili su izuzetni u prvoj fazi – podržava vitalnost kože omogućujući koži da ostane zdravog izgleda dulje vrijeme! Prirodno bogata antioksidansima, također pomaže u zaštiti kože od posljedica stresa i poboljšati kvalitetu kože koja izgleda blistavo i mladoliko. To sve je dovelo do stvaranja N° 1 de CHANEL, nove generacije njege kože protiv starenja koja čuva vitalnost kože.

Chanel revitalizirajući losion

Jedan od prioriteta Chanela je razvoj formula s visokim postotkom sirovina koje poštuju okoliš i koje se dobivaju iz održivog izvora. Tako N° 1 de CHANEL formule poštuju sastojke prirodnog podrijetla koji su obnovljivi i imaju smanjen utjecaj na okoliš – sadrže do 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

Chanel losion za tijelo

Cijeli asortiman pakiranja za N° 1 de CHANEL je ekološki dizajniran. Težina staklenki i bočica smanjena je zahvaljujući modernom dizajnu. U prosjeku za čak 30% za cijelu liniju N° 1 de CHANEL, te do minus 50% u slučaju Revitalizing Cream. Pazilo se i da se koristi materijal koji se može reciklirati: 80% proizvoda u asortimanu izrađeno je od stakla, a upotreba plastike bila je ograničena, posebno one za jednokratnu upotrebu. Celofan i papirnati dijelovi su uklonjeni, tinte koje se koriste za ukrašavanje staklenih boca su organske a svi poklopci linije proizvoda sadrže reciklirane materijale ili materijale iz bioloških izvora.

Chanel tekući puder

Kolekcija No.1 de Chanel sadrži devet proizvoda (za njegu kože, multipraktičnu šminku i mirisnu maglicu), a svaki od njih temelji se na snazi crvene kamelije. Coco Chanel je naime voljela cvijet bijele kamelije i njegov se motiv opetovano provlači kroz Chanel. Znanstvenici su pak posljednjih deset godina radili na sastojcima koji će sačinjavati ovu beauty kolekciju - ekstrakt crvene kamelije je antioksidans, izvrstan je kao anti-age sastojak i ima snagu održavanja kože mladolikom, zategnutom i blistavom. Crvena kamelija djeluje kao štit koji brani kožu od vanjskih utjecaja i agresora, poput stresa, hormonalnih disbalansa, zagađenog zraka i sličnih faktora koji ubrzavaju proces starenja kože.

Chsnel RED CAMELLIA POWDER-TO-FOAM CLEANSER

Sve formule razvijene su kako bi stvorile optimalan afinitet s kožom i pružile nenadmašnu učinkovitost i osjećaj. Njihov učinak klinički je ocijenjen prema rigoroznim protokolima koji uključuju pet glavnih briga žena koje žele sačuvati izgled lijepe i mlade kože: linije i bore, vidljivost pora, gubitak elastičnosti, nedostatak udobnosti i sjaja.

NJEGA KOŽE

Svi preparati formulirani su tako da budu optimalno iskorišteni od strane kože i u skladu s njom, a zatim i da pruže jedinstvenu učinkovitost i osjećaj. Njihova efikasnost je klinički evaluirana na svih pet problema kože koja stari: bore i fine linije, vidljivost pora, gubitak elastičnosti, gubitak ugodnog osjećaja i sjaj.

RED CAMELLIA REVITALIZING SERUM -služi kao prevencija i korigira svih pet znakova starenja kože, prvi je korak u ritualu njege N°1 de Chanel

RED CAMELLIA REVITALIZING CREAM - zaglađuje i vraća jedrinu, pruža koži dobar osjećaj i sjaj

RED CAMELLIA REVITALIZING EYE CREAM - umanjuje vidljivost tamnih kolutova i otečenost, zaglađuje regiju oko očiju

RED CAMELLIA POWDER-TO-FOAM CLEANSER - čisti kožu i daje joj sjaj

RED CAMELLIA REVITALIZING LOTION - pruža energiju, definiciju i svježinu koži

RED CAMELLIA REVITALIZING SERUM-IN-MIST - neutralizira zagađenje, osvježava kožu i pruža joj sjaj
N°1 DE CHANEL – L’EAU ROUGE – REVITALIZING FRAGRANCE MIST

ŠMINKA:

RED CAMELLIA REVITALIZING FOUNDATION - pruža koži vlagu i štiti je, čini je sjajnom, dostupan u 15 nijansi
RED CAMELLIA REVITALIZING LIP AND CHEEK BALM -suptilna njegujuća boja za usne i obraze, dostupna u 6 nijansi
N°1 DE CHANEL – L’EAU ROUGE – REVITALIZING FRAGRANCE MIST - mirisni sprej koji osvježava i daje energiju
 
Pronađite više informacija na #ChanelSkincare i #n1deChanel