Jeste li već čuli za Fillerinu odnosno kućne tretmane filera bez igle

| Beauty |

Fillerina je novi genijalan izum u beauty svijetu

Fileri odnosno tretmani ubrizgavanja hijaluronske kiseline vrlo su popularni u beauty svijetu. S njima se mogu popraviti male nesavršenosti na licu poput povećanja usana, isticanja obraza, peglanja bora...
Mnogi se zbog straha od igle ipak ne odlučuju na spomenuti tretman, ali ako vas ipak muče male nesavršenosti na licu i za to postoji rješenje.
Beauty svijet obogatio se za još jedan vrlo inovativni proizvod, a to su fileri koje možete raditi kod kuće i to bez igle. Radi se o proizvodu s kojim možete povećati usne ili pak naglasiti jagodice te se riješiti bora na licu.

Fillerina je novi genijalan izum u beauty svijetu

Ime ovog proizvoda je Fillerina brenda Labo te je riječ o dermakozmetičkom tretmanu koji se radi kod kuće koji imitira efekt filera to jest botoksa. Tretman traje četrnaest dana i nakon njega bi željeni rezultati trebali biti vidljivi čaki i četiri mjeseca nakon.
Fillerina se sastoji od različitih veličina molekula hijaluronske kiseline što omogućava efekt botoksa. U setu dobijete serum za popunjavanje bora odnosno povećavanje željenog područja te hidratantnu kremu i aplikatore.
Korištenje je vrlo jednostavno, a i sami proizvod je dosta jeftiniji od tretmana ubrizgavanja hijaluronske kiseline.