Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Nives Ivanković kao likovi iz bajki

| Beauty |

Sjećate li se bajki? Onih pravih bajki? Bajki o Snjeguljici, Zloj maćehi i Trnoružici. Bajki u kojima su prekrasne ljepotice bajne kose uvijek pronalazile ljubav svog života i živjele u čarobnim dvorcima sretno do kraja života. Takvu jednu bajku ove sezone priča i naš poznati frizerski salon F na čelu sa kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju.

Zvonimir je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama: poznatoj scenaristici i glumici Jeleni Veljači, lijepoj tv voditeljici Antoniji Stupar Jurkin te dami hrvatskog glumišta Nives Ivanković.

Salon F kampanja

Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, Zvonimir i njegov tim usredotočili su se na ljepotu lica koje uokviruje raskoš njegovane i oblikovane kose. Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica. Trnoružica je lik kao stvoren za neponovljivu i jedinstvenu ljepoticu poput Jelene Veljače. Raskošni uvojci koji svojim volumenom uokviruju lice dodatno naglašavaju mističnost Jeleninog pogleda dok druga frizura odmaknuta od lica stvara dojam bezvremenske ljepote koja očarava.

"Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan i cijeli tim salona F koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanjem za pamćenje! Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana"oduševljeno nam je ispričala Jelena Veljača.

Jelena Veljača kao Pepeljuga

Antonija Stupar Jurkin u ovoj bajci dobila je ulogu nježne Snjeguljice čija frizura svojom decentnošću naglašava ljepotu crta lica dok se sa druge strane igra raskošću raspuštene kose koja se u voluminoznom repu spušta niz leđa u jednom valu. "Oduvijek me privlačio svijet bajki tako da Zvonimirov poziv da postanem Snjeguljica jednostavno nisam mogla odbiti. Njemu i cijelom timu salona F beskrajno vjerujem kada je u pitanju njega i oblikovanje kose te se stoga vrlo rado i bez straha prepuštam svim njihovim bajkovitim zamislima. Posebno me razveselila činjenica da se kampanja snima na jednom od meni omiljenih mjesta dvorca i hotela Trakošćan što se odlično uklopilo u bajkovitu temu koju smo pokušali dočarati ovom kampanjom" rekla je Antonija Stupar Jurkin.

Nives Ivanković svojom karizmom vrlo smjelo i profesionalno ulazi u svaki zadani lik tako je i ovoga puta odlično dočarala ulogu zle maćehe koja svojom pojavom plijeni pozornost gdje god se pojavi. Naglašavajući toplinu i bogatstvo boje dobiva se na efektu njegovane i pomno stilizirane kose koja svojim raskošnim uvojcima i trendi pletenicama oduzima dah.

Salon F kampanja

Dijeleći sa nama svoje dojmove sa snimanja Nives Ivanković je naglasila: "Uvijek je divno biti okružen ljudima koji svoj posao rade s toliko ljubavi i žara kao što je to slučaj sa Zvonimirom i njegovim timom. Kada ste dio ovakve ljubavi osjećate se kao u bajci, a upravo se i ja tako osjećam svaki put kada se prepustim rukama ovakvih znalaca."  

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču.