Jelena Rozga postala je Garnierova ambasadorica u čak 9 zemalja!

| Beauty |

Jelena Rozga - ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals

Jelena Rozga ambasadorica je boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe. Njen talent, ljepota i karizma  inspiracija su ženama diljem regije, a upravo Garnier je taj koji godinama inspirira žene u pronalasku željene boje za kosu.

Omiljena među svim generacijama diljem regije, prepoznatljive plave kose  i zaraznog osmjeha Jelena se idealno uklopila u viziju branda Garnier kojeg i sama oduvijek koristi već dugi niz godina. Pepeljasto plava kosa Jelenin je zaštitni znak, i upravo ta nijansa (Color Naturals 111) ona je koju će i sama Jelena promovirati.

Biti dio Garnier obitelji za mene je velika čast na koju sam iznimno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život“ izjavila je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje.

Vrhunski tim Garnier stručnjaka osmislio je Jelenin besprijekoran izgled koji će cijela regija uskoro vidjeti na malim ekranima i ostalim materijalima. Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.

Jelena Rozga - ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals
Jelena Rozga - ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals

Fotografije: Standa Merhout & John Pavlish

Kosa: David Delicourt & Marina Milić – La Luna

Šminka: Frédérique VAN ESPEN & Dajana Pajkić