Jednostavnim trikom do najdužih trepavica ikad!

| Beauty |

Shiseido Full Lash Volume Mascara ili Maybelline New York Volum Express The Falsies Push Up Drama Washable Mascara
Shiseido Full Lash Volume Mascara ili Maybelline New York Volum Express The Falsies Push Up Drama Washable Mascara

 Veliki smo fanovi maskare. Za nju uvijek kažemo da je onaj jedan proizvod koji nosimo sa sobom na pusti otok. Momentalno osvježi izgled lica i osjećamo se glamuroznije u trenu. Također smo jako pažljivi oko načina na koji nanosimo maskaru, brinemo se da se ne stvore grudice i da nam se trepavice ne zalijepe - stoga se držimo uobičajenog pravila od nanošenja nekoliko slojeva maskare.

Međutim, nedavno smo čuli za trik koji nam je pomutio pamet! Znate li koji je preporučeni broj slojeva maskare za savršene trepavice? 30! Tri. Deset.

Celebrity makeup artistica Amy Nadine kaže kako nekoliko slojeva maskare nije dovoljno za one željene va-va-voom trepavice. "Nekoliko poteza četkicom niej dovoljno! Jednostavno nije. Ako mi ne vjerujete, isprobajte moj trik odmah sada. Nanesite nekoliko slojeva i pogledajte se u ogledalo. Zatim nanesite 30 brzih slojeva na svako oko i pogledajte ponovno. Razlika je ogromna. Za moj trik je potrebna svega jedna minuta - ili 30 sekundi po oku. Vaše će vam trepavice biti zahvalne!"