Jednostavni trikovi kojima ćete smanjiti natečenost lica

| Beauty |

Mnoge pripadnice ženskog spola muči jutarnja natečenost, a mi vam u nastavku donosimo 3 načina koja će vam pomoći riješiti ovaj problem.

Natečenost lica jedan je od najvećih beauty problema žena diljem svijeta. Nažalost, ne postoji način da u potpunosti spriječite ovaj problem, ali postoje načini za suzbijanje njegovog učinka i minimiziranje njegove pojave.

U nastavku vam donosimo jednostavne trikove kojima ćete smanjiti natečenost lica.

Face roller
Gibanje kamena na face rollerima može uravnotežiti vašu auru, pročistiti toksine i potaknuti proizvodnju kolagena. Ako svoje rollere prethodno ohladite u frižideru te zatim izmasirate svoje lice, sigurno je da možete otkloniti oticanje masažom lica, a u kombinaciji sa žadom možete dodatno smanjiti upale.

Hladna voda
Ne postoji ništa bolje od jako hladne vode koja budi vaše lice i potiče cirkulaciju krvi. Hladna temperatura je savršen način za stezanje pora i vazokonstrikciju žila, što znači istjerivanje nakupljene tekućine u licu, što nadalje pomaže da se smanji oteklina.

Zeleni čaj i krumpir
Skuhajte zeleni čaj i stavite ga u hladnjak da se ohladi, a krumpir narežite na nekoliko kriški te ga zatim umočite ga u hladni zeleni čaj. Zatim natopljeni krumpir nanesite na svoje kapke. Hladna temperatura i kofein iz čaja brzo će smanjiti natečenost očiju, posebice jer su upareni s antioksidansima i škrobom.