Jednostavne svečane frizure koje morate isprobati

| Beauty |

Posljednjih dana u potrazi smo za efektnim, a lako izvedivim frizurama. U potrazi za idejama, zavirili smo u red carpet izdanja koje su nam slavne dame ponudile posljednjih mjeseci i iz niza frizura izdvojili tri nama trenutno najzanimljivije. Ako mislite da frizura ne igra veliku ulogu, idući put na koktel zabavu odjenite klasične crne hlače i bijelu košulju, a vrijeme utrošeno za smišljanje odjevne kombinacije potrošite na stvaranje zanimljive frizure i poslušajte komplimente koje ćete dobiti za frizuru. Da stručno prokomentira naša tri prijedloga koja ujedno igrom slučaja uključuju tri prekrasne plavuše, upitali smo našu suradnicu i vlasnicu frizerskih salona "Rene" iz Vlaške 45 i Green Golda, gđu Rene Inglese.

"Svi oni koji svoju dugu kosu vole nositi raspuštenu, moraju isprobati frizuru Amande Seyfried. Ona će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dašak starog Hollywooda, posebice ako je kombinirate s crvenim ružem. Kosu uvijte širokim viklerima, začešljajte nastranu i pustite da se valovi spuštaju niz vaša ramena.

Scarlett Johansson nam donosi primjer neobične frizure do koje možete doći u samo tri poteza. Kosu uvijte širokim viklerima. Sprijeda kovrče podignite i lagano "prelomite" na vrhu, zagladivši ostatke otraga, gdje ćete ih na potiljku skupiti u pundžu sa ostatkom kose.

Treći prijedlog nešto je složeniji od prethodna dva, ali pošto ovakva frizura zahtijeva određenu dozu nonšalancije, neuredni pramenovi će biti poželjni. Julianne Hough kosu je podijelila na stranu, a jedan dio je potom splela u neurednu pletenicu koja završava straga. Drugi dio kose je također splela u nešto manje primjetnu pletenicu, a potom je dvije pletenice otraga skupila u neurednu pundžu. Zapamtite, neurednost je ovdje na cijeni!" - stručno nam je objasnila Rene, inače majstorica za neobične i neuredne punđe.
A mi bismo dodali - ako želite biti zapaženi, zgodni i u trendu, svakako posjetite našu Rene!