Jedinstvena i samouvjerena – Genesis linija by Kérastase

| Beauty |

Živimo u vremenu kada je sve poprilično ubrzano pa iz tog razloga često zanemarujemo sebe i svoje potrebe.

Postoje razni faktori koji negativno utječu na naše raspoloženje, a samim time i na našu beauty rutinu za koju imamo sve manje vremena.

Svaka žena voli svoju kosu, to je u potpunosti neupitno jer je lijepa i zdrava kosa pokazatelj je zadovoljstva, a odgovarajuća njega u konačnici rezultira besprijekornom samouvjerenošću.

Kérastase predstavlja novu liniju proizvoda pod nazivom Genesis, s čijom upotrebom kosa postaje snažnija i sjajnija te ne dopušta svakodnevnom stresu da utječe na nju.

Uz Genesis, strah ne postoji i sve vezano uz njegu kose postaje jednostavno, mirisno i poput igre, a upravo to je ono što svaka snažna i hrabra žena zaslužuje.

Isušenost i oštećenje kose nešto je s čime se susreće svaka žena, bez obzira na dob i posao koji radi.

Mlade žene se često suočavaju s nedostatkom vremena te teže ritualu koji će na njih djelovati opuštajuće i sigurno.

Zbog raznih tretiranja, korištenja pomagala za friziranje, naša kosa je često izložena pucanju i opadanju, a Kérastase Genesis, savršen je saveznik u toj borbi koja na kraju dovodi do slatke pobjede.

Divna tekstura, predivan miris, sofisticirani – holistički pristup, luksuz, zdravlje, ugodno iskustvo i umirujuć ritual, sve je to Genesis koji svojom bogatom formulom garantira rezultate vrijedne divljenja.

Kérastase Genesis asortiman sastoji se od dvije vrste njegujućih kupki za kosu pod nazivima Hydra - Fortifiant i Nutri – Fortifiant, a riječ je o ojačavajućim kupkama protiv opadanja i lomljivosti kose.

Drugi korak je njega, koja se, također, sastoji od dva proizvoda - Reconstituant maska za kosu pruža intenzivnu hidrataciju i hranjivost te ojačavajući fluid čije su karakteristike također zaštita od opadanja i lomljivosti, ali i zaštita od topline.

Ono što je velika prednost ove linije je upravo činjenica da više ne postoji biranje između njege kose i kože glave, a revolucionarni sastojci koje sadrže Genesis proizvodi, u tome uvelike pomažu.

Ekstrakt đumbira, inače poznat po svojoj sposobnosti zaštite od dnevnih vanjskih oštećenja, njegujuće stanice runolista, kao i Aminexil 1.5%, koji potpomaže vlaknima da se drže čvršće u vlasištu i sprječava kolagen od ukrućivanja oko folikula vlasi, sastojci su koji ovu liniju čine jedinstvenom.

Kérastase Genesis, saveznik je svake žene i ono što pruža, više je od same linije proizvoda i ambalaže. Potiče na hrabrost i neustrašivost, ostvaruje samouvjerenost i izgrađuje jedinstvenost.

Uz njega su posljedice, strah ili neuspjeh tek prolazni koraci nakon kojih postajemo snažnije te nakon kojih slijedi nezamjenjiv osjećaj sreće i zadovoljstva i zato, oslobodite se straha od padanja jer je samim time budućnost svjetlija i pobjeda puno slađa.

GENESIS Never be Afraid of Falling - Long Version