Jedinih 5 ruževa koji vam trebaju na ljetovanju

| Beauty |

 Ljeto je savršena sezona kada trebate odbaciti sve svoje stare makeup navike i dodati malo boje svome licu - pogotovo usnama! Danas smo odabrali jedinih 5 nijansi za usne koje trebate imati u svojoj putnoj kozmetičkoj torbici ovog ljeta. Savršeno pristaju svakom licu, tenu i boji očiju, a idealne su za lude ljetne noći i duge šetnje uz plaže...

NUDE

Za jednostavan, svakodnevni look, nude je uvijek najbolja nijansa koju možete odabrati. Samo pazite da ostanete jednostavni i da šminka izgleda prirodno. 

7 najboljih nude ruževa koje trenutno OBOŽAVAMO
7 najboljih nude ruževa koje trenutno OBOŽAVAMO

CRVENA

Prava crvena nijansa nikad neće izaći iz mode i možete ju uvijek nositi, bez obzira na sezonu. Ovaj klasični look će uvijek biti trendi. 

KORALJNA

Koraljna nijansa odgovara i komplementira baš svakoj nijansi kože i savršena je za ljeto i vruće mjesece. Zlatna sredina između jarke i neutralne nijanse. 

JARKO ROZA

U ljeti se sve vrti oko jarkih boja, pa zašto ih ne nositi i na usnama? Dokle god zadržite ostatak šminke relativno minimalnim, ne morate se bojati posegnuti za nekom električnom nijansom. 

NARANČASTA

Vibrantne, narančaste nijanse itekako su zabavne i lako će podići svaki outfit. Također, odlično izgledaju u kombinaciji s preplanulom kožom, ali i na djevojkama izrazito svijetle puti.