Jedini proizvod koji vam je potreban u borbi protiv akni

| Beauty |

Tip kože koji imate u najvećoj je mjeri uvjetovan genetski. Ako imate masnu ili kožu sklonu aknama i bubuljicama sigurni smo da ste često svojim prstićima u pokušaju da ih se riješite napravili još veću štetu.

Iako je tržište puno „čudesnih“ proizvoda koji obećaju još čudesnije nestajanje tih istih akni, vjerojatno ste se već uvjerili kako to baš i nije tako.
Pa iako je niz razloga zbog kojih se akne pojavljuju, najčešće u najnezgodnijim trenutcima, priroda je i za njih ponudila pomoć, ulje čajevca.

Ulje čajevca jedno je od najpopularnijih eteričnih ulja za lice, nastaje od lišća Tea Tree drveta koje je najrasprostranjenije u Australiji.
Već je dugo poznato kao učinkovit lijek protiv akni zbog svojih antibakterijskih svojstava. Ulje čajevca vraća PH kože u ravnotežu, čisti i smanjuje pore, dezinficira, ne nadražuje, pomaže zacjeljivanju tkiva, liječi akne bez iritacija.
Pa iako je spasonosno u borbi protiv akni važno je znati način na koji se primjenjuje. Eterično ulje čajevca ne preporučuje se stavljati samostalno na kožu jer može izazvati reakciju kože. Kao i svako eterično ulje, potrebno ga je miješati s baznim uljima. Odaberite neko od baznih ulja koje odgovara vašem tipu kože i u koje ćete staviti nekoliko kapi eteričnog ulja čajevca i taj koktel uvedite u svoju rutinu, sigurni smo da ćete vrlo brzo primijetiti kako s lakoćom pobjeđujete akne.