Jedini makeup proizvod koji nikad ne smijete izostaviti iz beauty rutine

| Beauty |

 Highlighteri su nam postali glavna tema i zanimacija još otkako smo čuli da je vrijeme konturiranja (napokon!) završilo i da se u potpunosti okrećemo strobingu i 'nontouring' trendu (korištenje highlightera, bez bronzera). Tako smo se proteklu godinu odvikli od konturiranja i cijeli fokus prebacili na sjajnu, svjetlucavu i mladoliku kožu - a jedini način kako to postići u kratkom roku je dodavanje prave količine highlightera na prave točke na licu.

VICTORIA BECKHAM ESTÉE LAUDER Highlighter - Modern Mercury £48
VICTORIA BECKHAM ESTÉE LAUDER Highlighter - Modern Mercury £48

Za sve djevojke koje se ne šminkaju intenzivno na svakodnevnoj razini i eventualno biraju maskaru i korektor za dnevni look, highlighter je idealan proizvod koji uvijek trebaju imati u torbici jer osvježi i pomladi izgled kože kroz dan. Dapače, predlažemo da odaberete neki kremasti highlighter u stiku zbog lakšeg i preciznijeg nanošenja.

S druge strane, tekući highlighter možete umiješati u tekući puder ili BB kremu te tako pojačati faktor sjaja na licu. Dok klasične kompaktne highlightere u prahu koji se nanose četkicama predlažemo djevojkama koje vole intenzivan i kompletan makeup look. 

Maybelline Master Strobing Stick Highlighter
Maybelline Master Strobing Stick Highlighter