Intenzivna dijeta Kourtney Kardashian definitivno nije za svakoga

| Beauty |

@kourtneykardash
@kourtneykardash

 Tijelo Kourtney Kardashian u posljednje vrijeme nam služi kao itekakva inspiracija i motivacija. A sada napokon znamo sve njene tajne! Iako neke zvijezde redovito tvrde da su prikupljene kilograme tijekom trudnoće skinule "trčanjem za klincima", Kourtney je uvijek iskreno rekla kako to njoj nije bilo tako lako. Njezina tajna? Već znamo da jede sve organsko, gluten-free i da jako pazi na porcije, ali sada je otkrila još nešto novo - rekla je zbogom laktozi!

"Stalno slušam o tome kako koža postaje odlična kada izbacimo mliječne proizvode. A moj obiteljski doktor mi je nedavno rekao da smo moja djeca i ja alergični na laktozu. S druge strane, jako puno ljudi ima teoriju da se mliječni proizvodi ni ne trebaju jesti nakon prve godine života. Mi ih jedemo povremeno, otprilike jednom mjesečno.", kaže Kourtney za PopSugar.

@kourtneykardash
@kourtneykardash

Kourtney je također priznala kako je puno lakše zamijeniti mliječne proizvode u prehrani, nego primjerice gluten. Na tržištu postoji jako puno opcija za zamjenu sir ai mlijeka, ali izbjeći gluten u baš svemu što jedemo ipak predstavlja izazov. 

Ali što Kourtney ustvari jede svakoga dana? Za doručak svakoga dana jede puding od avokada (za koji vam treba samo tri sastojka - jedan zreo avokado, šalica kokosovog mlijeka i žlica meda), dok za ostale obroke bira jednostavnija jela s puno povrća i proteina. 

@kourtneykardash
@kourtneykardash