Instagram profili za one koji obožavaju šljokice

| Beauty |

Glitter

Šljokice su već duže vrijeme hit u modnom, ali i beauty svijetu, viđamo ih svugdje i u potpunosti smo opsjednuti njima. Približava se ljeto i sezona mnogobrojnih glazbenih i modnih festivala, a mi vam donosimo najbolje Instagram profile inspirirane šljokicama kako bi možda baš i vas nadahnuli da iskoračite iz svoje sigurne zone i probate malo drugačiji izgled, ili se jednostavno divili predivnim fotografijama.

 1. lemonhead.la

lemonhead.la

Profil prepun inspiracijskih slika, ali i zadovoljavajućih videa koje bi mogli gledati satima. Osim Instagram profila, Lemonhead.la također prodaje veganske glitter suhe šampone i labela.

2. violette_fr

violette_fr

Ova šminkerica može napraviti potpuno šljokasti izgled privlačnim i prihvatljivim. Uz mnogo minimalističkih slika, možete pronaći i razne makeup lookove.

3. patmcgrathreal

Path McGrath

Sigurni smo da ste već čuli za ovu poznatu šminkericu koja radi s mnogim svjetskim celebrityjima, ali ono što možda niste znali je da joj je feed prepun sjajnih slika, a vidjet ćete i da lansira svoju liniju šljokastih sjenila.

4. itsinyourdreams

itsinyourdreams

It's in your dreams je beauty brand koji prodaje dodatke, savršene za ljetne festivale, kao što su dijamantne naljepnice i šljokasta sjenila.

5. gogetglitther

gogetglitter

Brand iz Londona koji prodaje kozmetiku od sjenila do šljokica za tijelo, a od njihovog Instagram blještavog profila će vam se zavrtjeti u glavi.

6. kellymaker

Kelly Maker

Kelly Maker je umjetnica i fotograf, a mogli bi ju nazvati Picassom šljokica, pogledajte njen profil i vidjet ćete o ćemu pričamo.