Inovativni jastučić za skidanje šminke

| Beauty |

Nova spužvica za skidanje šminke mogla bi u potpunosti promijeniti način uklanjanja make up-a. Eko- friendly Face Halo jastučić za čišćenje koji se nedavno pojavio na tržištu već je dobio vrlo dobre recenzije.
Ovaj inovativni kozmetički jastučić napravljen je od mikrofibre i  dok učinkovito uklanja čak i vodootporni make- up izuzeto je nježan prema koži. Vlakna koja su tanja od ljudske kose dizajnirana su da iz pora pokupe svu prljavštinu i ostatke proizvoda. „Mikrofibre su hit već neko vrijeme ali nismo imali nikakav proizvod koji uklanja make- up, željeli smo stvoriti nešto što učinkovito uklanja šminku a da je istovremeno nježno prema koži“ rekao je Lizzy Pike.

Pike koji ima 15 godina iskustva u radu s vlaknima udružio je snage s Rebeccom Williamson da stvori Face Halo, prvi eko- Friendly jastučić za čišćenje lica. Uz pomoć malo vode jastučić uklanja nečistoće učinkovitije nego tradicionalne blazinice, sva prljavština iz njega oslobađa se čišćenjem ispod vode. Ovaj super jastučić nježan je i prema koži i prema okolišu. Uz njega nije potrebno koristiti nikakve gelove, pjene ili proizvode za uklanjanje šminke, jastučić je mekan na licu ali ipak vam daje osjećaj pilinga i iznimne čistoće. Proizvod je također cjenovno pristupačan, za 22 dolara dobijete 3 jastučića, a jedan može trajati do 200 korištenja, što je otprilike 500 jednokratnih blazinica.