Imate li i vi svoj parfem za kosu?

| Beauty |

Najbolji parfemi za kosu

Najbolji parfemi za kosu

 

Ponekad je teško otkriti trendove u svijetu ljepote, a ponekad doslovno ne možemo pobjeći od njih. To je ono što se upravo događa sa sljedećim trendom i možemo vam garantirati da je - parfem za kosu novi hit!


Ako nikada niste primijetili ove mirisne sprejeve za kosu, ubrzo hoćete. Sami koncept parfema za kosu nije nov, ali mnogo brendova je prihvatilo ovaj trend u zadnje vrijeme i lansiralo suptilniju, nježniju verziju vašeg omiljenog parfema kako biste ga od sada mogli stavljati i na kosu!

Možda se pitate zašto vam treba sprej za kosu ako imate pravi parfem? Dobro pitanje. Formula sprejeva za kosu ima nježniju, manje isušujuću bazu (tj. sadrži niži postotak alkohola) tako da njome nećete štetiti kosi. Također, uključuju i ostale sastojke koji pomažu da se miris uhvati za kosu i traje duže.

Koristite ih u kombinaciji s originalnim parfemom kako vam se mirisi ne bi miješali ili ih možete koristiti same za samo suptilni hint parfema. Rezultat? Delikatno mirisna kosa koja će tako zamamno mirisati svaki puta kada zamahnete kosom!


U našoj galeriji pogledajte koji su najbolji parfemi za kosu na tržištu!