Ideje za novogodišnji makeup

| Beauty |

Novogodišnji makeup

Stres i nervoza oko novogodišnje večeri ozbiljno su podcijenjeni. Svatko se priprema za najluđu noć u godini na svoj način, neki troše mnogo novaca na posebnu haljinu( koju će vjerojatno obući samo jednom), neki više potroše na frizuru, a neki na šminku. Ako ipak ove godine ne želite potrošiti veliku količinu novaca na profesionalno šminkanje, ili ako još niste smislili uopće vaš look za Novu godinu, mi vam donosimo 5 ideja za vaš novogodišnji makeup.

1. Smokey eye

Smokey eye

Već svima dobro poznati smokey eye jedan je od najboljih izbora za novogodišnju večer. Njime ćete postići klasičan, ali elegantan i izazovan izgled.

2. Šljokice

Glitter makeup

Što je više prigodno za Novu godinu od šljokica? Ovo je jedan od novogodišnjih lookova za koji se najviše djevojaka odluči, ali uvijek izgleda savršeno.

3. Odvažan tuš u boji

Bold eyeliner

Ako ove godine ipak želite napraviti nešto drugačije, eksperimentirajte s debelim tušem te sjenilom ili tušem u boji. 

4. Crveni ruž

Red lipstick

Svevremenski klasik koji svim ženama stoji apsolutno savršeno. Ako se odlučite na crveni ruž, sigurno nećete pogriješiti. Samo pazite da uz crveni ruž ne prenaglasite oči, dovoljna će vam biti samo maskara ili eventualno tanka linija tuša.

5. Natural

Natural look

Ako vas ipak šminka pretjerano ne zanima, ili pak nemate vremena za dugo šminkanje, najbolje je ići s laganim "natural" izgledom. Maskara, malo smeđeg sjenila, nude ruž i highliter naglasit će vašu prirodnu ljepotu.