Idealna "Kylie Jenner" nijansa ruža za svaki ton kože

| Beauty |

Kylie Jenner Instagram
Kylie Jenner Instagram

Ne tako davno, ideja smeđeg ruža za usne činila nam se odbojnom. Danas je to veći trend nego ikad! Samo što ovoga puta smeđa nijansa ipak dolazi u obzir u nešto neutralnijim, gotovo rozim nijansama. Smijemo li je nazvati "Kylie Jenner" nijansom?

Ako ništa, pronaći pravu, odgovarajuću "Kylie Jenner" nijansu nije tako lako. Ako je prehladnog podtona, izgledate bolesno. Ako je pretamna nijansa, izgledate staromodno. Kako bismo osigurali pronalazak idealne nijanse za vaš ton kože, danas donosimo savjete na što pripaziti i što tražiti u smeđem ružu!

Savjet plus: Neutralne nijanse trebaju definirati vaše usne, a ne obrisati ih. Držite se što dalje od boja koje izgledaju kao korektor na vašim usnama. Definicija je ključ - stoga vam dobra neutralna olovka za usta može pomoći izgladiti look.

Za svjetlije tonove kože...

Svjetliji tonovi kože moraju izbjegavati tamno smeđu i birati sive nijanse. Samo je važno da to bude siva nijansa s rozim podtonom. Također, odaberite olovku za usne koja je nijansu tamnija od vaše kože kako biste definirali konture usana. Obožavamo kombinaciju Diorove Contour olovke za usne u nijansi "Greige" i Nyx Cosmetics Soft Matte Lip Cream u nijansi "London". 

Dior olovka + NYX Lip Cream
Dior olovka + NYX Lip Cream

Za srednje tonove kože...

Trebali bi se držati neutralnih boja bez sivih podtonova. Srednji tonovi kože sa zlatnim podtonovima mogu izgledati bolesno ako su usne presive. Odaberite nijansu svijetle mliječne čokolade i uparite ju s neutralnom olovkom za usne. Nama se sviđa kombinacija MAC-ove olovke u nijansi "Cork" te Dior Rouge Dior ruža za usne u nijansi "Brun Jungle". 

MAC olovka + Dior ruž za usne
MAC olovka + Dior ruž za usne

Za tamne tonove kože...

Uvijek koristite jako tamno čokoladnu olovku za usne i dobro pigmentirani ruž. Što je koža tamnija, to bi i smeđi ruž trebao biti tamniji jer ne želite da vam se usne na kraju stope s nijansom kože. Na tamnijoj koži ljepše će izgledati topliji tonovi. MAC-ova olovka za usne u nijansi "Chestnut" izgledat će savršeno u kombinaciji s tekućim ružem poput primjerice Lime Crime Velvetines u nijansi "Salem".

MAC olovka + Limecrime tekući ruž
MAC olovka + Limecrime tekući ruž