I Zagreb dobio vrhunski DermaCare centar

| Beauty |

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača urbane su ratnice koje se suočavaju s izazovima koje se danas postavlja pred žene – biti lijepa i dotjerana u svakom trenutku i posvuda te se ne bojati pomicati granice. Svoje snažne, ali i nježne strane, Antonija i Anita su pokazale u kampanji za DermaCare centar koji je od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

Anita Dujić Veljača

Živimo u vremenima kada su pred ženama brojni i privatni i profesionalni izazovi. No, njegovana i dotjerana žena svakako ima i onu posebnu dozu samopouzdanja koja joj pomaže da s osmijehom dočeka svaki novi izazov. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam među prvima imala prilike prisustvovati savjetovanju stručnjak iz DermaCare centra u Zagrebu i što smo pronašli proizvode koji savršeno odgovaraju mojoj koži i kosi, što se već i vidi na mome stylingu“, izjavila je voditeljica Antonija Blaće.   

Antonija Blaće

Kampanju stilski potpisuju modni fotograf Goran Matijašec te stilist i frizer Ivica Palinić koji će svojim stručnim savjetima pomagati korisnicama centra.

Današnji radni i obiteljski ritam ostavlja jako malo slobodnog vremena koje bi žene htjele potrošiti same na sebe. Upravo mi je zato ideja DermaCare centra, u kojemu je spojena njega kože i kose uz mogućnost stručnog savjetovanja i odabir make upa, velika inovacija na tržištu. U DermaCare centru imam osobe od povjerenja koje već unaprijed znaju što mojoj koži ili kosi treba i zato im se s osmijehom prepuštam“, izjavila je model i modna blogerica Anita Dujić Veljača na svečanom otvorenju centra u Teslinoj 12. 

Anita Dujić Veljača

Stručnjaci iz DermaCare centara u mogućnosti su pristupiti i najzahtjevnijim problemima kože. Multidisciplinaran pristup, stalna edukacija i njihovo osposobljavanje pružaju sigurnost u postizanje dugotrajnih ciljeva.

Lijepa koža je ponajprije zdrava koža i to je naš najvažniji cilj u DermaCare centrima. Pratimo sve što se događa u svijetu ljepote kako bismo ispunili želje naših klijenata. Odlučili smo se za proizvode koji su provjereni po svome sastavu, sigurni za upotrebu i što je također vrijedno spomenuti – proizvode koji su učinkoviti. Iznimno nam je zadovoljstvo i što ćemo našim korisnicama riješiti problem nedostatka vremena te u jednom prostoru ponuditi kompletnu uslugu savjetovanja i njege kose i kože“, izjavila je vlasnica DermaCare centra, JelenaBatić.

Antonija Blaće, Jelena Batić i Anita Dujić Veljača

DermaCare centar spaja koncept jedinstvene njege i kože i kose na jednom mjestu i to vrhunskim preparatima koji su od nedavno dostupni i u Hrvatskoj. Svi proizvodi su ponajprije namijenjeni zdravlju kože i kose.

Dermalogica proizvodi su proveli tihu revoluciju i već imaju kultni status među stručnjacima za ljepotu diljem svijeta. Već 25 godina linija proizvoda Dermalogica nastaje u International Dermal Instituteu bez štetnih i iritirajućih sastojaka koje kombiniraju vrhunski stručnjaci. Brojna istraživanja omogućuju predviđanje trendova, ali i nove mogućnosti u njezi kože. Jedna od njih je Face MappingTM, revolucionarna metoda koja omogućuje analiziranje svakog dijela lica i prilagođavanje njege svakom pojedinom klijentu. U Dermalogica Skin Baru potražite savjete stručnjaka i isprobajte proizvode kako biste se uvjerili da vam odgovaraju.

Antonija Blaće

Chi vrhunski frizerski proizvodi su izbor broj jedan najboljih svjetskih frizera. Inovativne formule potpisuje tvrtka Farouk Systems čiji je utemeljitelj prvi u svijetu proizveo boje za kosu bez amonijaka. Chi proizvodi za njegu i bojanje kose su po svojim formulama inovativni, hranjivi, ali i bez štetnih sastojaka koji izazivaju iritacije. S prirodnom svilom, proteinima pšenice i soje kosu njeguju, hidratiziraju i jačaju kosu, a proizvodi za stiliziranje pružaju sasvim novo iskustvo u oblikovanju kose. Chi proizvodi su se koristili i tijekom snimanja serijala „Seks i grad“, „Dva i pol muškarca“, i filma „Djevojka na zadatku“.

Biosilk proizvodi za obojanu kosu, hidrataciju i volumen novost su na hrvatskom tržištu i imaju rješenje i za najzahtjevniju kosu. Bez sulfata i uz sastojke poput ulja marakuje, prirodne svile i kvinoje zaglađuju kosu i daju joj nevjerojatan sjaj. Proteini svile sadrže čak 17 od 19 aminokiselina koji se nalaze u kosi zbog čega je djelovanje ovih proizvoda neupitno. U liniji za obojanu kosu su sastojci poput rooibosa, ogrozda i bambusa koji zadržavaju postojanost boje i ujedno njeguju i hrane vlasi. 

Anita Dujić Veljača

Jane Iredale je utemeljila istoimenu liniju make proizvoda, a koja je estetsku industriju prva opskrbila proizvodima na bazi minerala i koja je ženama željela ponuditi proizvode koji će ponajprije pomoći u održavanju zdrave i lijepe kože. Danas Jane Iredale kozmetiku preporučuju brojni dermatolozi, ali i estetski kirurzi diljem svijeta kako bi naglasili prirodnu ljepotu kože. Kako biste isprobali zdravu kozmetiku posjetite make up bar, a stručnjaci će vam otkriti i posebne tajne postizanja prirodnog izgleda.