I Tangle Teezer ima Barbie kolekciju

| Beauty |

Tangle Teezer X Barbie

Brand koji je sinonim za inovacije u njezi kose, predstavlja najnoviju četku u potrazi za glatkom i raskošnom kosom – Tangle Teezer Barbie kolekcija. Zajedno, Tangle Teezer i Barbie donose vam ultimativnu Barbiecore™ četku.

Barbie generacijama ruši granice. Robna marka Tangle Tezzer ponosna je što pomaže podići samopouzdanje ljudima svih tipova kose i osobnih stilova. Barbie i Tangle Teezer zajedno čine tim iz snova.

Shaun P., osnivač i izumitelj brenda Tangle Teezer;

“To je suradnja dviju ikona koje postavljaju trendove na lansiranju revolucionarne četke za kosu koju morate imati. S inovativnom četkom The Ultimate Detangler, sada u novom ruhu u ružičastoj Barbie nijansi.Osmišljavanje frizure jednostavno je i prepušteno vašoj mašti. Postignite glatku, sjajnu i zdraviju kosu s Tangle Teezer Joyful Barbiecore četkom. Pokažite svijetu da ste samouvjereni, jaki i da se ne bojite zabave!”

Tangle Teezer X Barbie

Ultimate Detangler MINI i LARGE - najbolji u klasi patentirani dvostupanjski zubi četkice nježno, ali pouzdano raščešljavaju osjetljivu kosu netom opranu nakon tuširanja, što znači manje lomljenja. Dugi, fleksibilni zupci nježno uklanjaju čvorove i smanjuju lomljenje, dok kratki zupci zaglađuju kosu kako bi bila sjajna i bez kovrčanja.

Četka je idealna za sve tipove kose, a može se koristiti i za pripremu tretmana za njegu. Zdrava i sjajna kosa udaljena je samo jednim četkanjem.

  • 80% manje čvorova i zapetljanja
  • 325 fleksibilnih zuba
  • 97% nježniji za vlasište

TANGLE TEEZER x BARBIE®  The Ultimate Detangler  MINI, PMPC:13,49€,   LARGE, PMP:18,49€

Linija je dostupna u poslovnicama DM-a, Müllera i Bipe.