I Elfsi imaju svoj parfem

| Beauty |

parfem domaćeg dizajnera

Povodom jubilarnog desetog rođendana modne marke ELFS, poznati dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić odlučili su otići stepenicu dalje i stvoriti ELFS LOVE parfem. "Napravili smo ovaj iskorak jer miris stvara i povezuje emocije, a to je upravo ono što mi želimo postići ovim parfemom. Nakon dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula, napokon smo dobili ono što smo željeli, a to je seduktivan i ženstven parfem koji je stvoren za LOVE" izjavili su dečki.

Elfs Love parfem

Kako bi postigli efekt da njihov parfem bude privlačan i djevojkama i ženama te da se istovremeno osjećaju ženstveno i poželjno, odlučili su se za seduktivne note voća, cvijeća i drva. Da bi ženu učinili nepredvidljivom i razigranom u gornjim notama parfema nalazi se prozračni neroli, nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline za flert. Transformaciju djevojke u ženu zamislili su korištenjem tradicionalnih cvjetnih nota za senzualnost, a to su cvijet naranče, intimni jasmin, buket zumbula te gardenija. Za kraj su ostavili ideju odlučne žene koja je ravnopravna muškarcu, ali ne gubi na svojoj ženstvenosti. U bazi se nalaze iznimni patchouli, opojne note meda i resko cedrovo drvo.

parfem domaćih dizajnera
Elfs Love kampanja

Prodaja je počela jučer, a svoj Elfs miris koji su već isprobale brojne poznate dame, prijateljice ovog dizajnerskog dvojca možete pronači u njihovom dućanu u Amruševoj te na FB web shopu, a uskoro ga možda pronađete i na policama neke od svojih omiljenih parfumerija i drogerija. Cijena parfema od 50 ml je 300,00 kn. U našoj galeriji pogledajte zavodljivu kampanju s Ivanom Severinac (Talia) i Lukom Kraljevom (AK Models) u glavnim ulogama kojom je lansiran jednako tako zavodljiv miris.

parfem dizajnerskog dvojca
Elfs Love kampanja