I Chanel preporuča boju šljive

| Beauty |

Chanel Matchy-Matchy

Sjećate se onih vremena kada je glavni beauty savjet bio da nikako ne pokušavate pasirati boje, recimo boju vaših noktiju i ruža za usne. E pa ti dani su gotovi, sada ne samo da možete, već morate kombinirati boju vašeg ruža sa bojom vaših noktiju, a tko bi vam drugi u tome bolje pomogao nego Chanel.

Chanelov glavni make-up majstor Peter Philips osmislio je trio dueta pod nazivom "Matchy-Matchy: Les Twin-Sets", kombinacije ruža i laka za nokte u tri različite hit nijanse ove jeseni i zime. Kolekcija je zamišljena da nadopunjuje njihovu slavnu kolekciju ruževa "Rouge Allure Velvet" koji su poznati po svojoj mekoći i laganom nanošenju te dugotrajnosti i glamuroznom sjaju te "Le Vernis", Chanelovu kolekciju lakova za note.

Kolekcija dolazi u tri nijanse, nama najdražoj boji šljive, tamno rozoj te bež prema boji breskve.

Chanel Matchy-Matchy, boja šljive
Duo „La Provocante & Provocation“

Najzanimljiviji trend ove jeseni je boja šljive koja ne stoji svakome, a pogotovo ne onima s tankim usnama, no izgleda jednostavno prekrasno. Idealna kombinacija za sofisticirane večernje izlaske.

Chanel Matchy-Matchy, tamno roza
Duo „L'infidèle & Infidèle“

Ova kombinacija idealna je za plavuše kojima ova boja savršeno pristaje, ali i sve koji se osjećaju zavodljivo i ženstveno. Idealna boja ako želite dobiti mladenački, rumeni Lolita look.

Chanel Matchy-Matchy, bež prema breskva boji
Duo „La Délicate & Délicatesse“

Nešto profinjenija verzija „nude“ ruža za usne koja vas neće pojesti i učini blijedom već će vam dati onaj prirodni izgled. Ova tamnije bež kombinacija boja idealna je za dnevne sastanke i domjenke.

Naravno, radi se o limitiranoj seriji dostupnoj u samo nekim specijaliziranim Chanel prodavaonicama pa zato ukoliko se želite domoći ovih odličnih beauty kombinacija, požurite u kupnju.