Hrvatice poludile za novim pčelinjim Guerlain kremama

| Beauty |

Promocija nove kolekcije pčelinjih proizvoda Guerlain kozmetike - linija Abeille Royale

DANIJELA MARTINOVIĆ, SANJA DOLEŽAL I MIRJANA MIKULEC MEĐU PRVIMA ISPROBALE MAGIČNA SVOJSTVA PČELA PRETOČENA U VRHUNSKI KOZMETIČKI PREPARAT

Jeste li znali koliki utjecaj na kožu imaju prirodna pčelina svojstva? Inicirano svjetskim danom pčela, kojeg obilježavamo 20. svibnja, zanimljive inovacije u njezi kože i lica na bazi meda i matične mliječi prve su imale priliku na vlastitoj koži i isprobati Danijela Martinović, Sanja Doležal, Mirjana Mikulec, Suzy Josipović Redžepagić te brojne obožavateljice visoko kvalitetne kozmetike.

Vodeći svjetski kozmetički brend Guerlain već se puno desetljeće bavi istraživanjem najučinkovitije vrste meda i matične mliječi. Neprestana potraga za najrjeđim prirodnim sastojcima s jedinstvenim svojstvima kako bi ih uklopio u formule svojih proizvoda, rezultirala je idealnom prilikom za predstavljanje novog ulja i seruma iz Guerlainove linije proizvoda naziva Abeille Royale. Osim zatezanja kože lica i uklanjanju bora prirodnim i neagresivnim putem, koža se dodatno kontinuirano hidratizira i ispunjava se iz unutra sve uz pomoć malog stražara okoliša, vrijednim pčelama.

Promocija nove kolekcije pčelinjih proizvoda Guerlain kozmetike - linija Abeille Royale
Promocija nove kolekcije pčelinjih proizvoda Guerlain kozmetike - linija Abeille Royale

Kozmetička kuća intimno je povezana s pčelama od samoga osnutka, a carski simbol identitet Guerlain kuće datira još od 1853, kada je Pierre-François-Pascal Guerlain kreirao miris Eau de Cologne Imperiale za caricu Eugénie (povodom njezina braka s Napoleonom III). Bočica mirisa ukrašena je reljefnim pčelicama, koje su tada i bile simbol cara Napoleona.  Politika tvrtke je briga o osjećaju svrhe. Posvećuje se očuvanju i zaštiti ljepote svijeta i to daje smisao njihovim ambicijama. Nastoji poboljšati ljepotu svojih kupaca, ljepotu svojih proizvoda i ujedno i ljepotu naše planete, uz zaštitu okoline i u ovom slučaju pčela.

“Prije dvadesetak godina, odnosno kada sam se počela susretati sa kozmetikom, pogotovo sa dekorativnom kozmetikom, naletila sam na Guerlain i istinski se zaljubila u nekoliko vrhunskih proizvoda. Jedan od njih je i puder u malim granulicama koji se nanosi za matiranje te ulje iz nove linije nakon kojega se trenutačno vidi osvježenje lica. Jako sam se razveselila što sam nedavno postala i službena prijateljica Guerlain brenda. Veliki mi je kompliment stajati uz bok Angelini Jolie, koja je također prijateljica brenda. Ono što me osvojilo kod Guerlaina je njihova filozofija i način razmišljanja time da podupiru prirodu, a ne da od nje uzimaju. Kada bi svi tako funkcionirali, ovaj naš planet još bi dugo bio sretan planet.” zaključila je pjevačica Danijela Martinović, službena prijateljica Guerlain kozmetike.

Na predstavljanju najavljena je i desetogodišnja obnova partnerstva za održivi razvoj s Bretanjskim konzervatorijem za pčele (ACANB). Program osigurava zaštitu jedinstvenog elementa svjetske prirodne baštine, autohtone vrste crnih pčela koje obitavaju na otoku Ouessant, pored Bretanje u Francuskoj. Istovremeno, ova inicijativa jamči održivi izvor iznimnih prirodnih sastojaka koje Guerlain koristi u svojim kozmetičkim proizvodima.