H&M će lansirati eco-friendly kozmetičku liniju

| Beauty |

Otkako je H&M lansirao svoju beauty liniju, poznati modni lanac stalno širi svoj, već i ovako, veliki kozmetički arsenal proizvoda. Ovoga puta radi se o cijeloj kolekciji eco-friendly proizvoda. Poznata kompanija lansirat će liniju proizvoda za kosu, tijelo i kožu, koji su napravljeni od prirodnih, organskih sastojaka - kao nastavak na njihovu postojeću eco-friendly Conscious Collection liniju odjeće.

Kako je najavio H&M, beauty linija će sadržavati preko 30 različitih proizvoda čije će se cijene kretati od 50 do 100 kuna, što nas nikako ne iznenađuje s obzirom na to da je ova kompanija poznata po odličnom omjeru cijene i kvalitete. Sve od dezodoransa bez aluminija pa do šampona za kosu koji su GMO-free te ne sadrže silikone, parabene, boje i sintetičke mirise - H&M u svoje proizvode uključuje organske sastojke i esencijalna ulja te dolaze u pakiranju napravljenom od reciklirane plastike i papira.

Ako ste oko ove nove beauty linije uzbuđeni baš kao i mi - označite datum 27. travnja na svojim kalendarima jer tad ova kolekcija stiže i službeno u prodaju! 

H&M Beauty Conscious
H&M Beauty Conscious